Postvak uit, Stralende dag

Inspiratie vinden

Ik had al een tijdje geen snail mail meer gemaakt. Ik wou er elke keer aan beginnen maar miste de inspiratie. Tot vorige week, toen ik besloot in het (bijna) lente zonnetje buiten enkele snail mails te gaan maken. Ik pakte enkele spullen erbij waarvan ik dacht dat ze wel leuk bij elkaar zouden passen, en begon met het maken van enkele snail mails. Vandaag deel ik met jullie een van de snail mails die ik maakte.

Diy sticker van de nieuwe stempel set

Voordat ik aan deze snail mail begon wist ik dat ik bovenstaande stickers wou gaan gebruiken. Deze stickers maakte ik met de stempel set die ik vorige week liet zien. Hoe ik dit deed legde ik al eerder uit in dit artikel; Diy stickers maken. Ik besloot te gaan voor een roze basis omdat dit mooi contrast bood aan de gele kuikentjes/vogeltjes. Verder versierde ik de snail mail met spulletjes die ik in mijn hobbykast kon vinden. Ook  voegde ik nog zelfgemaakte gift tags en een sticker velletje aan toe (samen met nog enkele cadeautjes. 

Lente met een beetje Pasen

Zelf vind ik het een erg leuke snail mail geworden. Vooral de combinatie van de diy stickers en het getekende grond vind ik heel erg leuk geworden. Een vrolijke lente combinatie met een klein tintje van Pasen. Wat vind jij van deze snail mail?

Advertentie

8 gedachtes over “Postvak uit, Stralende dag

 1. wendy zegt:

  Wat een leuke snailmail, zo vrolijk en zo lenteachtig. Degene die m krijgt zal er zeker heel vrolijk van worden en krijgt er zeker een lente gevoel bij. Ik hoop dat je meer van zo n leuke snailmails maakt. Ga zo door.

  Geliked door 1 persoon

  • acrealife zegt:

   Ah, dank je. Wat lief!! Er staat nog een snail mail artikel in de wacht. Wanneer deze ontvangen/geopend is door de ontvanger zal ik deze plaatsen. En nog een tip; als je mee doet aan de Pasen challenge op mijn facebook dan kun je een lente snail mail winnen!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s