Contact, samenwerken en disclaimer

Disclaimer

Alle artikelen, teksten en foto’s op deze blog zijn door mij zelf geschreven en/of gemaakt. (tenzij anders is aangegeven). Wanneer je deze materialen wilt gebruiken zou ik het op prijs stellen als je vooraf toestemming aan mij vraagt. Ook wil ik je dan vragen altijd terug te linken naar het oorspronkelijke artikel.

Bij het schrijven van de artikelen probeer ik altijd zo’n volledig en correct beeld te geven als mogelijk is. De mening die ik deel is gebaseerd om mijn bevindingen en ervaringen. Hierbij ben ik altijd eerlijk en oprecht. Toch kan het voorkomen dat jij andere ervaringen/ meningen hebt. Of dat er in de artikelen die op Acrealife te vinden zijn verkeerde/onjuiste of onvolledige informatie bevat. Wanneer jij andere ervaringen of een andere mening hebt mag je dit altijd delen in de reacties, social media of via de mail. Wel vraag ik om dit met volle respect te doen en ook andere meningen te respecteren. Acrealife kan te alle tijden reacties weigeren of verwijderen. Ook is Acrealife niet aansprakelijk voor directe en indirecte schade als gevolg van mijn blog.

Samenwerkingen

Acrealife staat open voor samenwerking met andere bedrijven. Wanneer een artikel in geschreven in samenwerking met een bedrijf of wanneer de producten opgestuurd zijn zal ik dit altijd vermelden in het artikel. Mijn mening en ervaringen zal ik altijd eerlijk blijven delen, ook wanneer het een samenwerking betreft. Daarnaast zal ik alleen maar samenwerking aangaan die passend zijn bij mijn blog, een creative lifestyle blog.

Contact

Lijkt het je leuk om met mij een samenwerking aan te gaan. Ik sta altijd open voor nieuwe leuke ideeën en producten die passend zijn bij mijn blog. Mail dan ook gerust naar acrealife@outlook.com

Heb jij een geweldig idee om mijn blog nog leuker te maken? Of heb je andere vragen, of suggesties/opmerkingen ook dan kan je gerust mailen naar acrealife@outlook.com

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s