DIY stickers maken

diy-stickers-maken-1-1

Twee verschillende stickers

Vandaag zijn we al weer aangekomen bij de laatste make en take. Namelijk de make en takes stickers maken. Op de blog van Danielle , Buttydaantje kan je vandaag zien hoe je zelf stickers kan handletteren. en ook ik laat je zien hoe je zelf stickers kan maken. En dat met maar een paar benodigdheden, namelijk alleen etiketten  en stempels. 

diy-stickers-maken

Stempels uitkiezen en stempelen maar

Als eerste kies je enkele stempels uit om te gebruiken. Hiervoor kun je allemaal verschillende kiezen, maar als je een stickervel wil maken is het leuker om de stempels op elkaar aan te laten passen. Vervolgens druk je de stempels af op etiketten papier.

diy-stickers-maken-1-1

Stempels inkleuren

Wanneer je de stempels hebt afgedrukt kan je ze gaan inkleuren. Zelf heb ik het ingekleurd met distress inkt, maar hier kan je alle kleurmaterialen voor gebruiken die jij wilt. Bijvoorbeeld stiften, waterverf of kleurpotloden.

diy-stickers-maken-1-4

Sticker vel maken

De laatste stap is de stickers uitknippen en opplakken. Ik vind het leuk om hier een kleine stickervel van te maken. Dit doe je door de stickers bij elkaar in een groepje op een stukje papier of karton te plaatsen. Eigenlijk een hele simpele DIY, maar wel eentje die heel erg leuk is om te doen.

Advertentie

4 gedachtes over “DIY stickers maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s