Plan with me, Janneke en Takkie

Jip en Janneke

Dat ik gek ben op de Hema wisten jullie vast wel. Niet alleen verkopen ze er super leuke diy spulletjes, ook verkopen ze er Jip en Janneke spulletjes. Een super schattig tijdloos duo die bij veel mensen fijne jeugdherinneringen laat terug komen. Voor deze week besloot ik Jip en Janneke te gebruiken in mijn agenda.

Vaste washi tape indeling

Ik begon met mijn standaard washi tape indeling. Hierbij plak ik altijd breed tape onder en boven de pagina, dit keer dit prachtige tape van studiostationary. In het midden gebruik ik altijd dunne tape, die ik meestal haal bij de Action. Ook maak ik bijna altijd een banner aan de bovenkant van de pagina. Bij deze pagina gebruikte ik daarvoor deze gouden washi van de Blokker.

Diy stickers

Vervolgens bedank ik wat ik wil doen met de versiering.  Dit keer wist ik dat ik graag de kleuren terug wou laten komen die al aanwezig waren in de rest van de planning. Daarom besloot ik om zelf stickers erbij te maken. De Janneke en Takkie stempel maakte ik met een stempel die ik ooit kocht bij de Hema. Daarnaast maakte ik met viltstiften (waterverf techniek) nog bijassende ronde stickers.

Zouden jullie het leuk vinden om een los artikel of video te zien over hoe ik deze stickers maak? Laat het mij weten in de comments!

3 gedachtes over “Plan with me, Janneke en Takkie

Plaats een reactie