Metallic washi tape Action en blokker

washi-tape-blokker-en-action-1-3

Metallic trend

De laatste tijd ben ik echt gek op metallic hobby spullen. Of het nu in papier zit in leuke stickers of in washi tape ik vind het geweldig. En niet alleen ik want metallic is denk ik wel echt de trend op hobby gebied. En daar spelen de winkels natuurlijk goed op in zoals je eerder al zag bij de Hema shoplog. Maar ook de Action en de Blokker gaan mee in deze trend met deze super leuke washi tape. washi-tape-blokker-en-actionwashi-tape-blokker-en-action-1-1

Washi tape bij de blokker

Als eerste de washi tape van de blokker. Ja want de blokker verkoopt sinds kort verschillende setjes van 3 rolletjes washi tape voor €1.99. Zelf kocht ik de gouden en de zilveren set. Elk van deze twee setjes bevat een glitter tape, een design tape en een effen metallic tape. En vooral dat laatste vind ik echt super. Echt super leuke setjes als je het mij vraagt. washi-tape-blokker-en-action-1-6washi-tape-blokker-en-action-1-3

Washi tape Action

Maar ook de Action doet goed mee met deze trend en heeft maar liefst 6 verschillende nieuwe setjes washi tape. Ook hier bevat elk setje drie verschillende rolletjes tape. Elk rolletje bevat 3m aan tape en een setje kost €0.79. Ook super leuk is dat ze metallic hebben gecombineerd met pastelkleurtjes en zwart.

Ja ik ben van beide washi tape setjes fan. Welke zou jij kopen? En wat vind jij van de hele metallic trend in hobby land?

Advertentie

10 gedachtes over “Metallic washi tape Action en blokker

    • acrealife zegt:

      Ja leuk zijn ze hè, toen ik kwam waren ze volgens mij net binnen gekomen. Gangpad lag namelijk nog vol met dozen die ze aan het uitpakken waren. Ja vond die matte van blokker ook echt prachtig!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s