Shoplog Zeeman, back to school

Shoplog zeeman 2Shoplog…

Vandaag dan eindelijk weer een artikel in de back to school serie en ook eindelijk weer een artikel op mijn blog. Voor mijn gevoel lijkt het maanden geleden dat ik heb geblogd terwijl dit eigenlijk nog best wel mee valt. Vandaag heb ik een shoplog van de zeeman voor jullie vol met ”schoolspullen”.

262

“Schoolspullen”

Ja schoolspullen tussen haakjes omdat ik natuurlijk helemaal niet naar school ga. Toch kocht ook ik meerdere spulletjes met name voor in mijn kantoortje/hobbykamer. 263

Don’t erase me!!

Een van de dingen die ik nodig had waren gummen. Ik gumde nu met super schattige gummetjes in de vorm van kleine hamsters die ik kreeg ik een snail mail. Hoewel deze super schattig zijn is het met het gummen iets lastig. Daarom kocht ik meerdere simpele, maar leuke rechte gummen. Verder kocht ik schriftjes om ideeën in op te schrijven en opbergmappen voor projecten waar ik mee bezig ben.

Gummen groot per twee €0.99, Gummen telefoon per 3 €0.79, schriften set van 5 €1.49, opbergmappen €0.39.

Shoplog zeeman

Clipboard in interieur

Een van de dingen die ik al een langere tijd zocht was een simpele clipboard. Deze vind ik erg leuk staan in het interieur, helemaal met een eigen tekening. Verder nam ik nog label stickers mee voor op ringmappen, tabbladen, een notitieboekje en een setje met clips en punaises.

Clipboard €0;.99, Label stickers €0.79, tabbladen €0.59, notitieboekje €0.99, set van punaise etc. €0.99  Shoplog zeeman 2

Snail mail…

Als laatste kocht ik nog enkele clips, een pen voor in mijn tas, memoblaadjes en heel veel paperclips. deze vind ik zelf namelijk niet alleen handig maar ook erg leuk in een snail mail. erg leuk als extra cadeautje.
Pen €0.99, clips €0.69, memoblaadjes per 3 €0.99, paperclips per 10 €0.99
Advertentie

4 gedachtes over “Shoplog Zeeman, back to school

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s