Life lately; Werken, blog, social media en cretief bezig zijn

Favorieten Mei 1.1Blog pauze?

Zo gek om nu weer achter de computer te zitten werken aan mijn blog na een week waarin de computer niet eens aan heeft gestaan. Vandaag deel ik met je waarom ik minder actief ben op mijn blog en social media en laat ik enkele leuke dingetjes zien.

Doelen Mei 2016 !.1

Nieuwe baan, weg planning

Schreef ik in mijn doelen nog op dat ik beter wou gaan plannen gaat het de week erop al goed mis. Ik had namelijk een inwerkdag voor vakantiewerk waarvoor ik me had opgegeven. Ze hadden hierbij al aangegeven dat ik misschien iets eerder kon beginnen maar ik had niet verwacht diezelfde week ook al echt aan de slag te moeten. Door dit baantje is het daarom ook niet gelukt om me te houden aan de planning. Best zonde eigenlijk omdat ik meerdere projecten had klaar liggen.

Favorieten Mei 1.1

Gedeeld worden social media

Misschien voor sommigen is het niet heel speciaal maar ik vind het zo bijzonder als anderen jou foto delen. Zo werd mijn Moederdag diy kaartje gedeeld op de Facebook fan pagina van de Action. En afgelopen week werd ook een foto van bovenstaande Hema flesjes gedeeld op de instagram pagina van HemaNederland.

Creatief bezig

Doordat ik drukker ben met werken merk ik dat ik minder creatief bezig ben. Natuurlijk omdat ik simpel weg mindertijd hiervoor heb maar ook omdat een nieuwe baan nou eenmaal best vermoeiend kan zijn. ik merk dat ik hier best een weg in moet vinden omdat juist het creatief bezig zijn zo belangrijk voor mij is geworden. Iemand hier die tips heeft hoe je een blog, werken en creatief bezig zijn het beste kan combineren??

Advertentie

7 gedachtes over “Life lately; Werken, blog, social media en cretief bezig zijn

 1. buttydaantje zegt:

  Wat gaaf zeg, dat twee van je foto’s gedeeld zijn op social media! Hartstikke tof. Ik kan me inderdaad voorstellen dat je het lastig vind nu minder met je creatieve hobby bezig te kunnen zijn. Dat zou ik ook ontzettend missen, omdat het een belangrijke uitlaatklep is. Helaas kan ik je geen tips geven mbt werk/vrije tijd, aangezien ik thuisblijfmoeder ben. Ik denk dat het weer op goed plannen aankomt. Gewoon tijd voor je creativiteit inplannen!! Succes met alles!

  Geliked door 1 persoon

  • acrealife zegt:

   Dank je voor je reactie! Wat het vooral lastig maakt is dat niets lijkt te lukken als je dan wel even de tijd hebt op creatief bezig te zijn. En dat terwijl ik het nu juist zo nodig heb om te kunnen ontspannen.

   Geliked door 1 persoon

 2. thehappygirlsblog zegt:

  Heey! Ik weet zelf eigenlijk niet echt of ik je kan helpen, ik zit nog op school namelijk, maar ik zal mijn best doen!
  Mijn eerste tip is, dat je, als je thuis komt van je werk, je niet de hele avond voor de tv/ computer gaat hangen. (Hoe verleidelijk dat ook is ; ) In plaats daarvan kun je iets leuks/ ontspannends doen wat je écht leuk vind, en waar je écht iets aan hebt. (In jou geval dus creatief bezig zijn ?) Hier word je gewoon veel gelukkiger van! (Als je heel erg moe bent, of er helemaal geen zin in hebt moet je het natuurlijk niet doen, maar van elke avond op de bank hangen word niemand blij!)
  Mijn tweede tip: sta eerder op! Als je een uur ofzo eerder op staat, kun je dan al allemaal (leuke) dingen doen, aan je blog werken bv. (Als je dat leuk vind ☺️) en een (gezond) ontbeitje maken. Dan benut je de ochtend goed en word je vrolijk wakker. (Misschien kun je het boek ‘The mirical morning’ lezen ? Daar staan meer tips in voor een goede ochtend!)

  Wow. Dit is echt een lange comment geworden! Hopelijk had je wat aan m’n tips, en nog veel succes!

  Geliked door 2 people

  • acrealife zegt:

   Dank je voor je reactie. Zijn verschillende dingen wat het op het moment wat lastiger maken. Ook ben ik juist heel erg een avond mens en werk ik juist het fijnst later op de dag/ in de avonden. Maar lief dat je zo probeert mee te denken!!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s