Blog update

cropped-naamloos2.png

Blog update

Het is je denk ik wel opgevallen dat er de laatste weken geen artikelen online zijn gekomen. Niet alleen op mijn blog komt bijna niets nieuws meer maar ook op mijn Facebook pagina, Twitter  en mijn Instagram is het de afgelopen weken wel erg rustig. Vandaag een artikel waarin in probeer uit te leggen wat er aan de hand is en hoe ik de komende weken verder zal gaan.

chaos, verhuizen etc.

De afgelopen weken waren namelijk een beetje chaotische weken. Niet alleen is alles een beetje een rommeltje door de verhuizing ook spelen er een paar andere dingen waardoor ik geen zin had om leuke en gezellige artikelen te gaan schrijven. Ik wil hier verder niet heel erg op in gaan maar door alles wat er speelde had ik gewoon even geen zin om te bloggen of me bezig te houden met social media.

large

Komende weken

Ook de komende weken zal het rustig zijn. Ik ga proberen zo goed als het lukt artikelen te plaatsen en ook zal ik meer op facebook en instagram aanwezig zijn. Wel kan het daarom soms betekenen dat de kwaliteit iets minder is. Ik merk namelijk steeds vaker dat ik dingen niet goed genoeg vind om te plaatsen, echter kan ik op moment niet alles precies zo doen als dat ik zou willen. Maar beter een iets minder artikel/ foto dan helemaal niets toch?

Advertentie

Een gedachte over “Blog update

  1. Lindsey zegt:

    Sterkte, en neem de tijd voor jezelf. Verhuizen is al een stressvolle periode, en als daar nog iets bij komt is het helemaal raak. Blog wanneer je eraan toe bent om te bloggen. En: “enjoy the little things”, dat helpt mij altijd…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s