Verjaardag winactie!! (gesloten)

Vandaag vieren we een feestje

Hieper de piep, hoera!! Vandaag ben ik jarig. En ze zeggen altijd dat wie jarig is moet trakteren. Helaas kan ik jullie niet allemaal iets geven. Maar natuurlijk kan ik wel 1 van jullie trakteren op dit leuke winactie pakketje! Een pakketje vol met leuke cadeautjes.

Wat moet je doen

  • Laat een reactie achter onder dit artikel op mijn blog en geef hierin aan dat je mee doet.
  • Vertel in deze reactie een leuke verjaardagsherinnering. Bijvoorbeeld dat ene mooie cadeau dat je kreeg. Of dat bijzondere verjaardag feestje. Of misschien ging er wel iets helemaal fout. Het lijkt me erg leuk om te lezen welke herinnering jou is bijgebleven!

Abonneer of volg me op youtube/facebook/instagram

Daarnaast zou ik het ook heel erg leuk wanneer je mij zou willen volgen op YouTube-facebookinstagram-. Dit is niet verplicht, maar zo blijf je wel op de hoogte van alle leuke updates rondom mijn blog en deze winactie. 

Meedoen aan de winactie kan nog tot 5sept, hierna maak ik de winnaar bekend onder dit artikel! De winactie is open voor iedereen met een Nederlands postadres. Gewonnen, dan krijg je van mij een email. Je email adres kan je in het daarvoor bestemde vakje zetten bij de reacties, let op dat je deze niet in de reactie zelf deelt! Nog geen 18, vraag dan toestemming aan je ouders voor je meedoet!

Laura flantua van harte gefeliciteerd, jij bent de winnaar van deze winactie!! 

32 gedachtes over “Verjaardag winactie!! (gesloten)

  1. Anqi zegt:

    Nog gefeliciteerd (: toen ik dit jaar 14 werd hield ik een high tea thuis met al mijn vriendinnen en we gingen ons vol eten. Eten is altijd goed als je jarig bent >-< later gingen we nog just dance 1 spelen. Ik vond het een superleuke verjaardag!

    Geliked door 1 persoon

  2. Dieuwke zegt:

    Nog gefeliciteerd. Ik doe graag mee! Wat een leuke spulletjes. Ik heb niet echt een speciale herinnering aan mijn verjaardagen. Stiekem heb ik zelfs een hekel aan verjaardagen. Veel te druk hihi.

    Like

    • acrealife zegt:

      Bedankt! Wat leuk dat je me wat op wilt sturen, helaas heb ik op het moment geen open postadres. En ik ben iets voorzichtig met het delen van mijn eigen woonadres. Er is daardoor ook (nog) geen mogelijkheid om post te sturen. Wanneer ik hier een oplossing voor vind zal ik het zeker openbaar maken! Sorry, maar aankomende donderdag komt er een artikel online waarin ik een oproep doe naar creatief talent. Misschien vind je het leuk om daar aan mee te doen? (lijkt mij heel erg leuk!)

      Like

  3. Jip zegt:

    Hoi heel erg gefeliciteerd, natuurlijk doe ik mee met deze super leuke winnactie😊. Mijn verjaardagsherrinnering is dat ik als cadeau met mijn moeder toen ik 10 werd naar Suriname mocht (daar woonde mijn tante). In Suriname had mijn tante al haar vrienden uitgenodigd en hebben we het heel uitgebreid geviert. Het was zo’ n gave reis. 😀

    Geliked door 1 persoon

    • acrealife zegt:

      Wauw wat een fantastische herinnering! En wat een mooi cadeau!! Kan me heel goed voorstellen dat het een heel erg bijzondere reis was. Lijkt me ook een prachtig land! Echt heel erg leuk om te lezen, en leuk dat je mee doet met de winactie!

      Like

  4. Mariska Meulenhoff zegt:

    Wat een leuke actie, en van harte gefeliciteerd!

    Ik ben jarig in december en soms kan het dan wel eens sneeuwen. Ik woonde in een klein dorpje dat alleen te bereiken is via een lange dijk waar vrijwel nooit gestrooid wordt. De dag van mijn 17e verjaardag sneeuwe het zo erg dat mijn familie en vrienden niet konden komen. Uiteindelijk hebben we alleen met de buren gezeten en spelletjes gedaan wat ook best gezellig was, alleen niet het feestje waar ik toen op gehoopt had.

    Geliked door 1 persoon

  5. Elisabeth zegt:

    wat een leuke actie! van harte gefeliciteerd met je verjaardag! fijne dag vandaag! mijn leukste verjaardagsherinnering is dat ik op kamers woonde bij een hospita en stond op de ochtend van mijn verjaardag een dienblad vol met lekker ontbijt. ik was erg verrast en was erg lekker 🙂

    Geliked door 1 persoon

  6. Riëlle zegt:

    Wat een leuke actie! En nogmaals gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!
    Dit jaar werd ik 30… Ik ging op mijn verjaardag nog even boodschappen doen en toen ik terugkwam hing heel de flat vol met kinder-foto’s van mij en was alles versierd. Dat ga ik echt nooit meer vergeten! Zo leuk om verrast te worden! Hopelijk word je vandaag ook goed verwend!
    Liefs Riëlle

    Geliked door 1 persoon

    • acrealife zegt:

      Wauw, wat leuk. Hadden vrienden van je het huis versierd? Erg leuke verrassing, vooral dat het onverwacht is. Zo zie je maar dat het vaak die kleine dingen zijn, super leuk! Ik ben zelf ook zeker goed verwend, heerlijk weer gehad ook! Bedankt voor het delen van je verhaal en leuk dat je mee doet!

      Like

  7. Laura flantua zegt:

    Van harte gefeliciteerd! Maak er een fijne dag van.
    Mijn man heeft ooit een surprise party voor me georganiseerd. Dat was heel bijzonder want ik lag toen in een revalidatiecentrum na een auto-ongeluk en mocht toen op een doordeweekse dag ineens naar huis zo had hij geregeld en thuis waren mijn ouders en vriendinnen. Zo ontzettend lief!

    Geliked door 1 persoon

  8. henrike1976 zegt:

    Hoera!! Gefeliciteerd met je verjaardag!! En wzt een leuke winactie ❤
    Ik zou graag meedoen!
    Afgelopen jaar werd ik 40 .. Mooie mijlpaal. Ik vier mijn verjaardag nooit echt, onze zoon is een week later ook jarig. Dan vieren we het samen. Maar dit jaar groot feest .. Ik nodigde allemaal vriendinnen uit en het werd een echte feestelijke dag. Ik heb ervzo van genoten dat ik voortaan mijn verjaardag blijf vieren op de dag zelf 🎊

    Fijne dag vandaag!!

    Geliked door 1 persoon

    • acrealife zegt:

      Wauw, wat tof! Ja het heeft toch wel iets je verjaardag vieren op de dag zelf! Vind het zelf ook altijd wel het leukste! Super leuk ook dat je zoveel hebt genoten van het feest! Bedankt voor het delen van je verhaal en leuk dat je mee doet aan de winactie!

      Like

  9. Smurfige knutselfan zegt:

    Hieper de piep hoera voor de jaige, als ik je adres had stuurde ik jouw een mooie zelfgemaakte kaart(als je t wilt geef me je adres).
    Mijn herrinnering is iedereen was mijn verjaardag vergeten alleen van mijn vader en moeder kreeg ik een heke mooie kaart met een heel leuk melodietje erin, hier mee was ik superblij en heb m nog steeds.
    Een super fijne dag gewenst een veel plezier en mag je veel zelfgemaakte kaarten krijgen.

    Geliked door 1 persoon

    • acrealife zegt:

      Super lief dat je iets op wilt sturen. Ik heb op het moment alleen geen open postadres. Met mijn eigen woon adres ben ik iets voorzichtig. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om op dit moment post te sturen. Wat super leuk om te horen hoeveel een kaart kan betekenen. en wat fijn dat je zoiets leuks hebt bewaard! Vond het erg leuk om je reactie te lezen, super dat je meedoet aan de winactie!

      Like

Plaats een reactie