Shoplog Søstrene Grene


Creatieve items en pastel kleuren

Søstrene Grene is een van mijn favoriete winkels. Ze hebben altijd leuke items, en meestal ook nog ik prachtige pastel kleurtjes. En ze hebben super leuk creatieve items! Ook dit keer kocht ik weer meerdere leuke creatieve items!

Items kopen van de Kinder afdeling

Ik was bijna bij de kassa toen ik een kinder boek zag liggen die ik er wel heel erg leuk uit vond zien. Normaal sla ik dit gedeelte over, maar toch bleef ik dit keer even wat beter kijken. En hier vond ik 3 super leuke creatieve items. Als eerste twee kleine kleurboekjes en daarnaast een stickerboek.

Kleurboeken gebruiken

Wat ik heel erg leuk vond aan de kleurboekjes was de tekenstijl. Schattige figuurtjes die uitgeknipt super leuk gebruikt kunnen worden in bijvoorbeeld snail mail. Ja ik kon ze gewoon niet laten liggen, en denk zeker dat ze nog leuk ergens in terug zullen komen. De boekjes kosten per stuk €2,79.

Stickerboek voor kinderen

Een ander item die ik hier vond was dit stickerboek. Ook hiervan vond ik de tekenstijl super leuk. Het bevat allemaal ronde stickers met leuke figuurtjes en dieren. Het zijn best wel grote stickers, groter dan bijvoorbeeld een standaard sluit sticker. Het boekje bevat 96 stickers en kost €5,18.

Achterkant gebruiken als posters

Nu vond ik dit voor alleen de stickers nog best wel prijzig. Echter elk stickervel heeft op de achterkant een super leuke illustratie. Zelf leken mij deze illustraties heel erg leuk om in te lijsten. Ik verander ik mijn hobbykamer bijvoorbeeld regelmatig, en ik ben altijd op zoek naar leuke, schattige posters om neer te zetten. Bovenstaande leken mij bijvoorbeeld super leuk om neer te zetten wanneer ik bijna jarig ben.

En natuurlijk enkele kaartjes

Zoals jullie wel weten ben ik gek op leuke kaartjes. Ik gebruik ze niet alleen om te verzenden, maar ook in mijn interieur. Ik kocht dit keer deze 4 kaartjes. Het eerste kaartje kocht ik omdat ik eigenlijk helemaal niet veel beterschap kaartjes heb. Het leek mij echter wel handig om er eentje in huis te hebben. De twee rechte kaartjes vond ik super leuk door de zomerse uitstraling. En omdat ik sinds kort zelf een konijntje heb, kon ik ook dit zilveren kaartje met konijn niet laten liggen. Elk kaartje kost maar €0.43, en daar kon ik ze natuurlijk ook niet voor laten liggen!

Advertentie

2 gedachtes over “Shoplog Søstrene Grene

  1. Smurfige knutselfan zegt:

    Wat heb je leuke items gekocht. Het stickerboek is echt mooi, handig dat er op de achterkant mooie pkaten staan.
    Ja op de kinderafdeling liggen soms ook mooie spullen voor mee te knutselen. Ik kijk hier ook vaker, ook in andere winkels.
    Leuk blog artikel🐰👍

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s