Creaweekend voorjaar 2018 + gratis folder!

Terugblik voorjaar 2018

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben meegekregen stond ik ook dit jaar weer op Creaweekend in Hardenberg. Een creatieve beurs, waar ik samen met enkele andere bloggers/youtubers make en takes mocht geven. Nu weet ik dat niet iedereen van mijn kijkers hier bij kon zijn. Daarom leek het mij leuk om even terug te blikken op afgelopen weekend. En ook hebben rowie en ik een leuke verassing!

Zoveel leuks om te doen!

Zoals ik eerder al bekend maakte gaf ik mijn make en takes samen met Rowie (Creative_Rowie). Wij hadden er voor gekozen om kleine papieren decoraties te maken. Je kon kiezen uit verschillende decoraties kiezen, waar je vervolgens je eigen versie van kon maken. Zo kon je kiezen voor leuke cadeau labels, of juist een mooie papieren molen. Naast onze make en take was er echter nog veel meer te beleven op ons plein. Zo kon je bezig met handletteren, bullet journaling, snail mail, keramiek beschilderen en was er een leuke foto caravan! En dan heb ik het alleen nog maar gehad over wat er bij ons plein te doen was.

Super gezellig en gratis folder printable!

Nu moet ik zeggen dat ik naast ons plein ook niet heel erg veel van de beurs gezien heb, voornamelijk omdat wij eigenlijk altijd wel mensen aan onze tafel hebben gehad. En wat was dat gezellig!!  We hebben echt alle leeftijden aan tafel mogen verwelkomen. Super veel leuke verhalen gehoord en de mooiste creaties voorbij zien komen! Daarnaast was het ook super leuk om de andere meiden van het plein te ontmoeten en zelf inspiratie op te doen. Een zeer geslaagd weekend dus!! Kon jij er dit weekend helaas niet bij zijn? Dan hebben wij nog iets leuks voor jou. Wij hebben namelijk de folder die wij weggaven op creaweekend online gezet. Zo kan je ook thuis aan de slag!!

Advertentie

Een gedachte over “Creaweekend voorjaar 2018 + gratis folder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s