Acreachallenge en gratis valentijn printables

Nieuwe onderdelen op Acrealife

Zoals jullie weten ben ik de laatste maanden druk bezig achter de schermen om mijn blog nog leuker te maken. Eerder zag je al een oproep voor het nieuwe onderdeel “de creatieve hobby van…“. Ook vandaag heb ik weer iets leuks om te delen. Een nieuw onderdeel samen met jullie waarbij je elke maand kans kunt maken op een prijs. 

De Acreachallenge

Zoals de meesten van jullie wel weten heb ik naast een facebook pagina ook een facebook groep. Dit heb ik gedaan omdat ik het heel leuk vind om jullie creaties te zien. In deze groep mag je namelijk al jou creatieve creaties delen en vragen stellen. Elkaar inspireren in een groep waar iedere creatieveling en elke creatieve hobby welkom is.

 

Wat is de Acreachallenge

Naast het delen van je eigen creativiteit in deze groep is er nu echter ook een maandelijkse challenge. Hierbij geef ik elke maand een thema, met dit thema kan je creatief aan de slag met het creëren van een leuke creatie. Hoe je dit thema wilt verwerken is helemaal aan jou! Je kan dit bijvoorbeeld doen door het maken van een kaart, of juist door het haken van een leuke knuffel.

Meedoen

Wanneer je een creatie hebt gemaakt deel je deze in het evenement(binnen de facebook groep). Elke maand zal ik vervolgens 3 creaties kiezen die mij het meest zijn opgevallen. Deze creaties zullen te zien zijn in een artikel op mijn blog (altijd met toestemming)! Daarnaast zal ik elke maand onder alle deelnemers een prijsje verloten(zie hieronder). Voor de maand februari zal het thema Liefde zijn. Je hebt tot het einde van de maand de tijd om jou creatie te delen (dit kan dit binnen de groep in het daarvoor aangemaakte evenement).

Win elke maand een prijs en gratis printable

Voor deze Acreachallenge heb ik gekozen voor het thema liefde. een breed thema, waarbij je verschillende kanten op zou kunnen (moederliefde, kleur roze/rood, woord love). Ook het cadeautje dat je kan winnen past bij het thema. Deze Acreachallenge kan je namelijk bovenstaand pakketje winnen. In dit pakketje vind je een mini poster, en twee grote vellen met een heleboel leuke stickers.(los geknipt in kleine vellen zodat het in enveloppe past).  Niet gewonnen maar wel graag de mini poster(s) hebben. Deze kan je zelf uitprinten, kijk hiervoor bij de gratis printables pagina!!

Advertentie

2 gedachtes over “Acreachallenge en gratis valentijn printables

 1. smurfige knutselfan zegt:

  Wat een super leuke actie. Helaas heb ik geen facebook. Misschien moet ik toch maar faceboek aanmaken? Ik zou niet mee doen voor de prijs, maar het idee dat iedereen kan meegenieten van wat jij maakt is efg leuk. Super

  Geliked door 1 persoon

  • acrealife zegt:

   Ja, het is zo leuk om juist samen met 1 thema bezig te zijn. Nu is de groep nog best nieuw, maar het lijkt me super als we echt een gezellige groep ervan kunnen maken. Elke maand zal ik ook 3 inzendingen uitkiezen en laten zien op mijn blog, zodat ook mensen die bijvoorbeeld geen facebook hebben een beetje kunnen meegenieten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s