Verjaardag+Win (gesloten)

Acrealife bestaat 2 jaar en Win

2 jaar geleden op 1 februari heb ik mijn allereerste artikel online gezet op mijn blog Acrealife. Ik was hiervoor al even bezig met bloggen, maar besloot op deze dag me echt meer te gaan richten op het creatieve. Dit wou ik doen met een nieuwe blognaam, die we nu allemaal kennen als Acrealife. 

Bedankt!!

Inmiddels zijn we dus al weer twee jaar verder, en wat is er veel gebeurt! Ik heb in die twee jaar verschillende keren workshops en make en takes mogen geven, ik heb super leuke mensen ontmoet (zowel online als offline), ik heb leuke producten uitgetest, nieuwe hobby’s gevonden en ik krijg super lieve en leuke berichtjes van jullie. Het liefste zou ik jullie allemaal iets geven, maar helaas is dit niet mogelijk. Maar om jullie toch te bedanken heb ik vandaag deze winactie voor jullie.

WAT MOET JE DOEN

  • Laat een reactie achter onder deze video, op mijn blog of op Youtube.
  • Vertel in deze reactie wat jou favoriete artikel/video is op Acrealife.

Daarnaast zou ik het ook heel erg leuk wanneer je mij zou willen volgen op YouTube-facebook–instagram-. Dit is niet verplicht, maar zo blijf je wel op de hoogte van alle leuke updates rondom mijn blog en deze winactie.

Meedoen kan tot 20 februari, dan zal ik de winnaar bekend maken. Winnaar is geworden Diewke, Gefeliciteerd!

Volg mij ook op;

Facebook pagina
Facebook groep
Instagram

 

6 gedachtes over “Verjaardag+Win (gesloten)

  1. smurfige knutselfan zegt:

    Proficiat met je blog, dat het al twee jaar bestaat! 🙂
    Je hebt een super leuke blog ik kan niet een artikel apart noemen wat ik leuk vind. Ik vind ze alkemaal inspirerend. Wel vind ik je diy en kaartjes die je zelf maakt leuk. Vooral als je uitlegt hoe je het maskt. Ik hoop dat je nog veel leuke blogs en videos gaat maken. Zo nu ga ik nog even je filmpje nog een keertje bekijken! 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Dieuwke zegt:

    Wat leuk zeg dat je alweer 2 jaar blogt. Ik lees al je blogs graag en kijk je video’s ook altijd. Het leukste vind ik toch als je laat zien wat je hebt gemaakt en hoe je het hebt gemaakt. Hopelijk heb je nog lang plezier in het bloggen en blijf je onder andere mij nog lang inspireren.
    Groetjes,
    Dieuwke

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie