Review Action stempeltjes

Stempels gebruiken

Stempels ik blijf ze leuk vinden. Vroeger al vond ik het heerlijk om met stempels te werken. Hele schriftjes had ik onder gestempeld. En waar geen stempel zat zat wel een sticker. Ook nu gebruik ik mijn stempels nog heel erg graag. Voor grotere projecten gebruik ik vaak mijn doorzichtige clear stamps. Maar ook de houten stempels blijven favoriet! Super leuk is dat je ze tegenwoordig heel eenvoudig bij goedkope winkels kan vinden. Bijvoorbeeld deze leuke pot die ik vond bij de Action

Stempels in een pot van Action

Bij de Action hadden ze de keuze uit twee verschillende potten. Eentje met allemaal letters, en deze. Wat mij zo aansprak bij deze pot was dat er super veel verschillende figuurtjes in zaten. Ook zag ik al meerdere leuke projecten voor mij die ik hier mee kon maken.

Super veel figuurtjes

Hier zie je alle stempels afgedrukt, en ik moet zeggen dat ik ze erg leuk vind. De stempels werken prima, en op twee stempels na die iets scheef geplakt waren, zien ze er ook gewoon goed uit! Ook de designs vind ik erg leuk gekozen. Ik zie deze bijvoorbeeld wel terug komen in een valentijn of zomerse diy!

Kopen of laten liggen?

Hoewel ik de stempels er leuk vind, heb ik ook enkele nadelen gevonden. De eerste is dat twee stempels dus verkeerd waren geplakt. Toch altijd jammer, ook al werkten ze gewoon prima. Het tweede nadeel dat ik vond is dat je niet kan zien wat de voor en achterkant van de stempel is. Bij luxere stempels is het plaatje vaak op de bovenkant geplakt. Hieraan kan je dan zien op welke manier je moet stempelen. Bij deze is dit dus niet zo. Echter denk ik dat deze stempels zeker een aanrader zijn! Voor een hele pot betaal je namelijk €1,99, en daarvoor krijg je een hele stapel leuke stempeltjes terug. Heb jij deze stempels al in huis?

Advertentie

Een gedachte over “Review Action stempeltjes

  1. smurfige knutselfan zegt:

    Ik heb ze nog niet gezien maar als ik in de buurt van een action kom ga ik zeker kijken of ze er zijn en neem ze mee! Ik heb meerdere stempels en de laatste tijd wordt ik steeds meer fan ervan. Veel knutselplezier met je stempeltjes. 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s