Raamtekeningen maken met glasstiften Action

Huis decoreren voor de herfst

Een van de voordelen van de herfst vind ik het leuk aankleden van je huis. Warme kleuren, hout en de natuur naar binnen halen. Vandaag heb ik een diy voor jullie waarmee je ook je ramen een klein herfst tintje kan geven. 

Glasmarkers Action

Toen ik een tijdje geleden bij de Action was zag ik namelijk deze super leuke stiften liggen. Stiften die je volgens de verpakking kan gebruiken voor glas en die ook nog eens makkelijk af te wassen zijn. Meteen legde ik twee pakjes in mijn winkelmandje, want hoe leuk is dit voor het maken van mooie raamtekeningen!

Doe het zelf, raamtekening maken

In elk pakje zitten vier verschillende kleuren, waarvan twee metalic. De stiften hebben een gewone stift punt en geven voldoende kleur af. Als afbeelding koos ik er voor om mijn eigen printables te gebruiken. Deze heb ik uitgeprint, en vervolgens aan de achterkant van mijn raam vast geplakt met iets schilderstape. Hierna heb ik de lijnen overgetrokken. 

Vrolijk resultaat, makkelijk gemaakt

Dit deed ik met verschillende afbeeldingen totdat mijn raam vol stond met deze leuke afbeeldingen. Hierna voegde ik over het hele raam nog wat confetti toe, en gaf ik de afbeeldingen roze wangetjes. Zelf vind ik het een erg leuk en vrolijk resultaat. Ook is het erg makkelijk te maken, en heb je er niet veel voor nodig. De prijs van de stiften weet ik helaas niet meer uit mijn hoofd, maar was geloof ik rond de 2 euro en je kan ze vinden tussen de hobbyartikelen. Heb jij al eens een raamtekening gemaakt?

Advertentie

4 gedachtes over “Raamtekeningen maken met glasstiften Action

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s