De creatieve hobby van: Jip

(Een aantal zelf gemaakte kaartjes en tags.)

 Eerste artikel in de creatieve hobby van!

Een paar weken geleden plaatste ik een oproepje waarin ik vroeg of er bezoekers waren die het leuk vonden om een artikel te schrijven op mijn blog. Een artikel waarin je iets kan vertellen over je eigen creatieve hobby. Vandaag heb ik voor jullie het eerste artikel, een artikel van de jonge creatieveling Jip. Jip vertelt hierin over haar hobby het swappen, echt super leuk om te lezen! 

(Een aantal zelf gemaakte kaartjes en tags.)

Wie ben ik? Even voorstellen

Ik ben Jip, ik ben een 15 jaar oud meisje en dol op dingen zelf makenšŸ˜€. Deze kaartjes en kleine cadeautjes verstuur ik graag, of geef ze cadeau aan familie en vrienden. Het versturen doe ik meestal door middel van swaps.Ik kwam op swappen doordat ik op het internet aan het zoeken was naar leuke en snailmail maatjes. De snailmailmaatjes vond ik niet, maar ik vond wel iets anders leuks: swappen! Snel ben ik me hierin gaan verdiepen. En al snel deed ik mee met mijn eerste swap, een snailmailswapšŸ˜Š. Eenmaal begonnen met swappen kon ik niet meer stoppen. Aan alle leuke swaps deed ik mee!

(Een snailmail die ik ontvangen heb van een hele lieve swapvriendin. In het thema jungle.)

Hoe kwam ik bij swappen? Hoe ik begon

Swappen vind ik zo leuk om dat je andere blij kan maken, en andere hun best doen om een glimlach op jou gezicht te laten verschijnenšŸ˜ƒ. En ik vind het natuurlijk gewoon heel leuk om s’avonds lekker te freubelen, zoals mijn moeder dat noemt.Inmiddels doe ik wat rustiger aan, omdat het gewoon te druk werd… Wel help ik momenteel mijn zusje met snailmails en kaartjes maken. Ze is heel enthousiast en wil graag ook een keer (met hulp van mij) aan een swap meedoen. Volgende maand doe ook ik weer mee met een (natuurlijk snailmailā˜ŗ) swap.

zelf meedoen met de creatieve hobby van?!

Ik wil Jip heel erg bedanken dat ze mee heeft gedaan. En wat een leuke diy’s zie ik in de foto’s. Echt heel erg leuk gedaan!!  Zo leuk om te weten te komen wat jij graag als creatieve hobby doet! Lijkt het jou na het lezen van dit artikel leuk om iets over jou creatieve hobby te vertellen? Mail dan naar; acrealife@outlook.com!

Advertentie

3 gedachtes over “De creatieve hobby van: Jip

    • acrealife zegt:

      Ja leuk he! Vind het ook erg leuk om te zien wat anderen maken. Ā±Lijkt mij ook erg leuk om op deze manier verschillende hobby’s-stijlen te kunnen laten zien. Al is het afwachten of genoeg aanmeldingen zullen komen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s