Kom jij met mij snailmailen op Creaweekend Hardenberg?

Snail mail fan

Het is je vast niet ontgaan dat ik het erg leuk vind om te snailmailen. Ik vind het fantastische om leuke pakketjes te maken, en kan hier veel van mijn creativiteit ik kwijt. Dat je dan het pakketje ook naar een ander kan sturen is natuurlijk helemaal leuk. En als extra bonus heb je zelf ook af en toe een brievenbus feestje met leuke en vrolijke post. Ja zoals je hoort ben ik al groot snail mail fan, en hoe leuk is het dan ook dat ik op creaweekend dit samen met jullie mag gaan doen.

Beginner tot gevorderd, gezellig samen creatief bezig!

Ja ook op creaweekend zal ik aanwezig zijn met het snail mailen. Ik heb hier een grote tafel tot mijn beschikking, die ik vol zal pakken met leuke spulletjes om samen mee aan de slag te kunnen. Je kan deze dag namelijk voor €5,- bij mij aan tafel aanschuiven om samen een snail mail te maken!! Het maakt niet uit of je gevorderd bent of geen idee hebt wat snail mailen eigenlijk inhoud. Gezellig samen creatief bezig, met verschillende leuke creatieve materialen, mini diy’s, vragen stellen het kan allemaal. Het lijkt mij in ieder geval super leuk! Kom jij ook?

De foto die ik voor dit artikel heb gebruikt is onderdeel van mijn creatieve woordenboek. Heb jij een creatief woord, begrip of product waarvan jij nooit hebt begrepen wat het nou eigenlijk betekend. Laat het mij dan weten, en wie weet zie je die dan ook hier terug!!

Advertentie

5 gedachtes over “Kom jij met mij snailmailen op Creaweekend Hardenberg?

  1. Smurfige knutselfan zegt:

    Het is voor mij ook ver weg. Maar lijkt me een leuke happening, misschien kan ik een andere keer wel langs komen.
    Maar ik wens jouw en de andere creatievelingen een leuke dag toe.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s