Kaartje; Party animal

te veel IDEEËN een probleem?

Hebben jullie dat ook dat je teveel creatieve inspiratie hebt, waardoor dingen niet meer lukken. Misschien klinkt dit een beetje gek, maar de laatste tijd zit ik vol van de ideeën en inspiratie. Super fijn natuurlijk, zo heeft dit bijvoorbeeld ervoor gezorgd dat ik achter de schermen leuke dingen heb kunnen doen voor mijn blog. Zo heb ik de layout van mijn blog aangepast, zijn er voor het eerst printables uitgekomen, probeer ik meer te doen met video, en ben ik bezig om meer interactie mogelijkheden te creëren (Facebookgroep, Creaweekend , De creatieve hobby van,). Ook op creatief gebied heb ik super veel inspiratie, toch heeft dit ook een nadeel…

Kaartje weggooien?

Doordat ik zoveel ideeën en inspiratie heb, vind ik het heel lastig om gefocust te blijven op 1 ding. Ik maak dingen maar half af, en ik ben in mijn hoofd alweer bezig met het volgende project. Zo ook bij het maken van dit kaartje. Toen ik de achtergrond had gemaakt met distress inkt (zouden jullie hier een video van willen zien), zag ik alweer meerdere ideeën voor andere kaartjes. Het liefste gooide ik deze achtergrond al weer weg en ging ik verder met de ideeën in mijn hoofd. Maar uit ervaring weet ik dat ik op die manier helemaal niets af krijg. Dus maakte ik dit kaartje af. Ik voegde dit vrolijke schaapje aan mijn achtergrond toe en stempelde een vrolijke tekst.

Hoe doen jullie dit?

Uiteindelijk ben ik best blij met het resultaat. Een vrolijk kaartje, leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag. Maar herkent iemand dit “probleem” van teveel ideeen en inspiratie? En hoe gaan jullie hier mee om?

Gebruikte materialen kaartje;

 • Stempelset schaap;Craft unlmited-party animals-boekenvoordeel
 • Stempel set very happy; Hema- Oude collectie
 • Zwarte inkt; Memento Inkpad-Tuxedo Black-Hobbywinkel/Post&Papier
 • Gekleurde inkt; Distress inkt-carved pumpkin-lucky clover-hobbywinkel
 • Ink blending tool; ranger- distress beldning tool-hobbywinkel
 • Ingekleurd; Ecoline brush pens- 237-600-Post&Papier
 • Schilderstape; Paars-Action
 • Witte basis kaart; Action
 • Wit karton schaap- Wibra
 • 3d foam; set van 3-Action

Voor dit artikel heb ik gebruik gemaakt van de producten die verkrijgbaar zijn bij Post&Papier. Dit product of een ander product van Post&Papier aanschaffen, maak dan gebruik van de speciale kortingcode acrealife voor 10% korting op je aankoop bedrag!! (Meer informatie over samenwerkingen; lees dan mijn disclaimer)

Advertentie

4 gedachtes over “Kaartje; Party animal

 1. Smurfige knutselfan zegt:

  Toen ikje blog opende viel edirect het leuke kaartjeop, dacht u leg je uit hoe deze gemaakt hebt. Maar helaas. Wel een leuke en herkenbare tekst. Zelf heb ik tegenwoordig een blanco notietieblok bij me met pen en potlood, heb ik een idee schrijf of teken hierin mijn ideeen, werkt echt. Is ook heel leuk als je weer iets wil maken voor er doorheen te bladeren. Is leuk om te doen soms svhrijf ik boven aan een thema en weet ik weer iets hiervoor teken of schrijf ik het er weer bij. Je hebt zo een leuk naslagwerkje.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bianca zegt:

  Super leuk kaartje Marion! 😃
  En ja, ik wil graag een video zien hoe je de achtergrond hebt gemaakt met distress inkt. 😊
  Ik loop altijd over van de vele ideeën. En dit overdrijf ik niet. Dit is idd, wat jij ook beschrijft, de reden van veel dingen niet af maken. Wat mij frustratie geeft. Ik ben ook een enthousiast iemand als in dat ik veel dingen leuk vind. Mijn aandacht is dus ook snel afgeleid. Ik heb echt lijstjes nodig, prioriteiten en een bepaalde structuur anders blijf ik in rondjes draaien, zeg maar. En moe dat ik daar van word! 😕 Ik heb het nodig om mij op 1 ding te focussen, anders loop ik mezelf al snel voorbij. En (bewust) er van genieten als ik wel iets heb af gemaakt. Ook heel belangrijk! 😊

  Geliked door 1 persoon

  • acrealife zegt:

   Dank je Bianca!! Zal hier na creaweekend zeker een video over maken! Toch wel fijn om te lezen dat ik niet de enige ben, zo vervelend soms. Juist omdat het vaak super leuke ideeën/projecten zijn die ik dan niet af maak. Jezelf hierin leren kennen is erg fijn, merk nu ook dat ik het van me af moet schrijven en mijzelf tijd moet geven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s