Action vellum quote en design blokken

Ontdekkingsreis bij de Action

Hebben jullie dat ook, wanneer ik bij de creatieve spullen van de action ben is het net alsof ik op ontdekkingsreis ben. Altijd op zoek naar welke leuke nieuwe aanwinsten ik nu weer kan vinden. Deze week vond ik meerdere super toffe producten, waaronder deze leuke vellum papier blokken. Helemaal verstopt in een klein gedeeltelagen ze, en toen ik ze zag moest ik ze hebben! 

Vellum gebruiken

Voor wie niet weet wat vellum is, vellum is een doorzichtig wazig materiaal dat veel gebruikt wordt door bijvoorbeeld kaartmakers. En hoewel het een product is waarmee je moet leren werken (hoe gebruik je het zonder dat je lijm resten ziet). Is het een hele leuke extra toevoeging aan je creatieve projects. 

Verschillende blokken

Action heeft dus verschillende blokken, waar ik er 4 van mee nam. De meesten die ik zag hadden quotes op het vellum. Deze kun je vervolgens uitknippen en toevoegen aan je project. Ook heel erg leuk is dat ze hebben gekozen voor (gouden) folie accenten. Iets wat de laatste tijd echt een trend is op creatief gebied. 

Gekleurd vellum

Naast de quotes zijn er ook nog deze patroon vellum papiertjes. Super leuk als bijvoorbeeld achtergrond. Deze vellen zijn dus helemaal gekleurd en ook bevatten ze weer folie details. Het enige nadeel vind ik dat veel van de vellen half zijn bedrukt met folie en half gekleurd zijn. Zelf had ik liever gezien dat er enkele vellen tussen zaten met hetzelfde design. Dus bijvoorbeeld enkele vellen met folie en enkele vellen zonder. Maar dit is natuurlijk een persoonlijke voorkeur.

Aanrader?

Ja zoals je misschien al kon zien ben ik echt fan van deze leuke vellen. Je zal ze de komende tijd dan ook zeker terug kunnen zien in enkele projecten! De blokken zijn dus te koop bij de Action, voor €1.50 per blok. 

Advertentie

5 gedachtes over “Action vellum quote en design blokken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s