Diy pen/decoratie maken met duck tape

Back to school

Hoewel voor veel de vakantie nog maar net begonnen is, heb ik vandaag voor jullie een eerste back to school artikel voor jullie. Ik probeerde namelijk iets nieuwe uit met duck tape en vond dit ook wel heel erg leuk voor wanneer je weer naar school gaat. Ik verstierde namelijk een hele saaie en simpele pen, die natuurlijk ook prima te gebruiken is voor het bijhouden van je vakantie dagboek :). 

Wat heb je nodig

  • Duck tape, je kan dit zowel maken met de rollen als met de vellen.
  • Schaar
  • Pen of rietje
  • Nietmachine
  • Papier

Ducktape rondjes knippen

Als eerste plakte ik wat groene tape rondom mijn pen heen als steeltje. Hierna plakte ik enkele gekleurde stukjes duck tape op gekleurd papier. Het papier zorgt ervoor dat je achterkant/binnenkant ook vrolijk gekleurd is. wil je liever alleen maar met duck tape werken kan je ook twee stukjes duck tape op elkaar plakken. Wanneer je meerdere stukjes duck tape met papieren achterkant heb kan je hier rondjes uit knippen.

Maak een bloem

Wanneer je de rondjes dubbel vouwt heb je je basis bloem blaadje. Je kunt ze dan in elkaar leggen in een ronde vorm en in het midden vast nietten met enkele nietjes (of gebruik lijm). Vervolgens plak ik hem vast op de pen of rietje met een stukje extra duck tape. Ook voeg ik enkele details toe. Zelf voegde ik bijvoorbeeld enkele bladeren toe. Ook voegde ik een rondje toe aan het midden om de nietjes te verbergen.

(Dit artikel bevat producten die opgestuurd zijn door Duck tape, meer informatie hierover lees dan mijn disclaimer)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s