Stempels Aliexpress

Super schattig, maar ook goed?

In het happy mail artikel van afgelopen donderdag kon je deze leuke stempeltjes al zien. en ook op mijn Instagram waren deze stempels populair. Zo kreeg ik al van meerderen de vraag of ik een review wou schrijven. Ik heb de stempels daarom afgelopen weekend goed getest en laat je vandaag weten wat ik nou van deze stempels vind. 

Kerst stempels

Als eerste een stempelslet die je misschien nog niet metten gaat gebruiken. Of zijn er al mensen met de kerstkaarten bezig? Ik kocht deze stempel set omdat de stempels niet al te groot waren. Kleine stempels zijn ideaal om te gebruiken in snail mails, gift tags maar ook bijvoorbeeld voor het maken van stickers. Het design vond ik ook nog eens heel erg leuk, net iets anders dan je traditionele kerst stempels.

Hoe stempelen ze?

Hierboven zie je alle stempel afdrukken, en ik moet zeggen dat ik positief verrast was. De stempels stempelen gewoon prima. Ja je voelt wel dat het iets ander materiaal is dan de duurdere stempels. Maar de stempels zijn duidelijk en de details zien er goed uit. Ja ik ben zeker tevreden over de kwaliteit. 

Honden en katten stempels

Dan de stempelset die ik meteen moest hebben toen ik heb zag. Ik vind stempels met dieren altijd heel erg leuk, zeker honden en katten zijn altijd leuk om te gebruiken.  En deze honden en katten zijn gewoon te schattig! Ook weer echt mini, maar daarom misschien nog wel extra schattig. 

Hoe stempelen ze?

En ook deze stempels werkten echt prima. Ze waren erg duidelijk en ik had geen moeite met het stempelen. Wat mij betreft zijn deze stempels dan ook zeker aanraders. Zeker voor de prijs van nog geen twee  euro per setje. Zelf kocht ik de stempels bij de verkoper Decor Specialist, echter zijn er verschillende verkopers die deze stempels aanbieden.

Advertentie

Een gedachte over “Stempels Aliexpress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s