Ikea skadis pegbord

Kleine hobbykamer makeover

Enkele weken geleden plaatste ik al een tour door mijn hobbykamer. Hier kon je zien dat ik op mijn muur twee plankjes had met daarop eigen gemaakte schilderijtjes. Toch merkte ik dat ik eigenlijk liever mijn Ikea pegbord daar wou hebben hangen. En daarom wisselde ik deze om en toen bedacht ik me dat ik deze leuke borden eigenlijk nog helemaal niet los op mijn blog had laten zien.

Waarom ik fan ben van deze serie

En ik moet zeggen dat ik vind dat ze dat toch wel echt verdienen. Want wat ben ik fan van deze borden. Zo leuk om te kunnen versieren, maar ook heel erg handig als extra opberg ruimte. En het leukste is dat je het helemaal zelf kan samenstellen. Zo heb ik er op dit moment erg veel verschillende dingen aan hangen. Zo hangt er een cactus, een lichtbak, een memo bord, enkele snail mails en nog meer.

Zelf samen te stellen

Per bord betaal je tussen de €8.95,- en €17.95,-. Verder heb je dan nog verschillende bijpassende producten zoals haakjes, een letterbak, plankjes bakjes en veel meer leuke opties. Deze kan je er los bij kopen, men zo pas je het helemaal aan zoals jij het graag wilt.

2 gedachtes over “Ikea skadis pegbord

Plaats een reactie