Diy’s die Acrealife niet haalden

Niet alles is perfect

Wanneer je net zoals mij veel creatief bezig bent heb je ook projecten waar je niet zo tevreden over bent. Soms omdat het idee totaal niet werkt, of omdat je een domme fout hebt gemaakt. Vandaag laat ik enkele van deze projecten aan je zien. Projecten die Acrealife niet haalden. Dit omdat dit ook bij het creatief bezig zijn hoort, en iedereen soms fouten of minder mooie dingen maakt. 

Oeps, foutje

Als eerst de twee projecten die helemaal mislukt zijn. Namelijk de puzzel en deze kaart. Al een hele tijd had ik het in mijn hoofd om een leuke diy te maken met het beschilderen van een puzzel. Super leuk idee, totdat ik het ging proberen. Ik schilderde een eerste laag op de puzzel en zag meteen al dat dit niet ging lukken. De verf wou namelijk niet aan de puzzel hechten, waardoor ik alles zo weg kon gooien. En ook deze kaart kon meteen de prullenbak in. Niet omdat ik de kaart zelf nou zo mislukt vind, maar omdat ik de domme fout heb gemaakt om hem verkeerd op te plakken. Super dom, en helaas niet de eerste keer. 

Niet mooi gelukt

Dan deze twee schilderijtjes. Bij deze schilderijtjes is op zicht helemaal niets mis gegaan. Toch zou ik deze normaal ook niet online plaatsen. Ze horen dan ook in dit rijtje thuis omdat ik er niet tevreden over ben. Bij de eerste vind ik de cupcake te groot, de kleuren te donker en vind ik het totaal gewoon niet mooi geworden. Ook het schilderijtje met de cactus vind ik niet zo mooi gelukt. De cactus is te klein en staat op een goede plek.

Geniet van het creatief bezig zijn!

Nu wil ik eventjes erbij zeggen dat het echt niet zo is dat ik alles in dit rijtje helemaal mislukt vind. Zeker niet zelfs, het zijn alleen projecten die voor mij niet goed genoeg gelukt zijn om te delen op mijn blog. Het allerbelangrijkste is ook om plezier te hebben terwijl je creatief bezig bent. Dat het resultaat niet zo is geworden als jij zou willen is jammer, maar zeker niet erg! Geniet dus vooral van het creatief bezig zijn en ben niet teveel bezig met het resultaat. En vergeet ook niet dat iedereen fouten maakt.

 

Advertentie

2 gedachtes over “Diy’s die Acrealife niet haalden

 1. Esmee zegt:

  Oh wat zonde! Had je die kaart niet af kunnen knippen en dan opnieuw op kunnen plakken? Wel een hele goeie boodschap aan het einde van je post, niet iedereen is perfect en door fouten te maken wordt je wijzer en weet je hoe je het volgende keer anders aan zou pakken! 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • acrealife zegt:

   Nee, helaas ging dit niet. Maar had er gelukkig 3 gemaakt die dag. Dank je, ja vind het heel belangrijk om te laten zien dat het niet erg is om fouten te maken. Vergeet dit zelf soms een beetje, en juist op blogs lijkt het allemaal soms zo goed te gaan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s