Acrealife; veranderingen

Weer terug

Jaaa, daar was ik weer. Vertelde ik in mijn vorige blog artikel nog dat ik enkele weken niets zou plaatsen, ben ik nu alweer terug. En vandaag vertel ik je kort wat er op mijn blog zal veranderen. Nu zijn het echt geen hele grote veranderingen, en is het vooral veel achter de schermen. Maar toch wou ik ook juist dit stukje met jullie delen.

Los laten en gewoon doen…

De veranderingen hebben namelijk vooral met mijn planning te maken. Ik heb namelijk besloten deze helemaal los te laten. Geen vaste dagen meer, en ook geen vast aantal met artikelen dat online moet. Ik wil meer vooruit werken, en me niet meer druk maken om een schema. Ook wil ik meer met YouTube gaan doen. Ik merk namelijk dat ik hier super veel ideeën voor het liggen. En hoewel de kwaliteit van de video’s nog absoluut niet is waar ik het graag zou willen. Kan dit denk ik alleen maar beter worden door er meer mee aan de slag te gaan.

Hobby matig bloggen

Zoals ik al zei geen grote veranderingen, maar wel veranderingen die voor mij nodig waren. Dit omdat ik op deze manier meer plezier heb ik het bloggen. En dat is voor mij nu toch wel het belangrijkste, aangezien ik dit puur doe als hobby.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s