Blog pauze

Slecht aangeleerde routine

De afgelopen weken merkte ik dat ik het bloggen lastiger begon te vinden. Ik merkte dat ik steeds meer begon te schrijven vanuit een moeten. Want volgens mijn zelf opgelegde schema moet er een artikel online komen. En dat zorgde ervoor dat ik veel grotere en veel leukere dingen vaak liet liggen, en vooral nog schreef vanuit een soort routine. 

Bloggen als hobby

Ik legde mijzelf een druk op terwijl mijn blog puur en alleen een (beetje uit de hand gelopen) hobby is. Een hobby waar ik met alle plezier veel van mijn tijd en energie in kwijt kan. Maar toch wil ik een paar weken er iets afstand van doen. Afstand om tot nieuwe inzichten te kunnen komen. Om leuke nieuwe dingen te kunnen uitwerken. En vooral tijd om even rustig te bedenken hoe ik verder wil.

Therapie en hoe nu verder

Want nu we met de therapie (sociale fobie) langzaam aan het opbouwen zijn merk ik dat mijn hoofd soms te vol zit. En hoewel het goed is dat ik verschillende dingen aan het oppakken ben, is het juist nu extra belangrijk dat mijn hobby ook echt iets is en blijft waar ik kan ontspannen.

De komende weken

Maar wat betekend dit voor jullie. De komende weken zullen er geen of weinig artikelen online komen. Maar na deze weken zullen er weer nieuwe, hopelijk verbeterde artikelen online komen. Nu wil ik proberen jullie via social media  op de hoogte te houden. En het lijkt me ook leuk om jullie ideeën voor mijn blog te horen. Volg mij dus zeker op Facebook en Instagram, en blijf op de hoogte!

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s