Gewonnen kaartjes Special Airmail

Hiep hiep hoera, cadeautje voor mij?

Toen ik eerder vandaag tussen mijn foto’s keek vielen mij enkele foto’s op die ik maakte van de kaartjes van Special Airmail. Super leuke kaarten die ik nog helemaal niet had gedeeld. En dat terwijl deze juist zo leuk zijn om met jullie te delen.  Ik kreeg dit pakket doordat ik mee had gedaan aan de winactie via instagram. Nu ben ik zeker niet iemand die snel iets wint, dus super verbaasd was ik dan ook toen ik een berichtje kreeg dat ik had gewonnen. Hoe leuk! 

Grote berg aan kaartjes

Het pakketje bestond uit maar liefst 20 kaarten van de nieuwe collectie. En alsof dit nog niet genoeg was zaten er ook nog maar liefst 17 gift tags in. Toen ik meedeed wist ik natuurlijk de aantallen al, maar eenmaal in huis werd ik helemaal enthousiast. Wat veel, en wat een leuke kaarten. 

Gift tags

Dit zijn de gift tags waar ik het over had. Super leuke mini kaartjes die heel erg leuk zijn voor bijvoorbeeld aan een cadeautje of een bosje bloemen. Of natuurlijk perfect voor het snail mailen.  Want hoe leuk is het om zo’n kaartje bij een snail mail te krijgen/geven.

Nog meer kaarten

En hier dan ook de rest van de kaarten. Ja zoals je misschien al merkt ben ik echt super blij met dit gewonnen pakketje. Zo leuk om te mogen winnen. En dit pakketje gaat ook zeker goed van pas komen.

Advertentie

Een gedachte over “Gewonnen kaartjes Special Airmail

  1. Wendy zegt:

    Het is spannend om met een wedstrijd mee te doen en vooral nog leuker als je iets wint. Gefeliciteerd met oh zo een mooie prijs geniet ervan. En gebruik ze waar jij wilt

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s