Review rub-on stickers Action

Vandaag een review van een product waar ik al een langere tijd nieuwsgierig naar was. Namelijk rub on stickers. Stickers die je niet op plakt maar op wrijft. Al een tijdje vroeg ik me af of dat dat goed werkte. Komt het egaal van het vel af, ligt het mooi op het papier. Vandaag deel ik met jou mijn mening over deze sticker vellen van de Action. 

Het design

Als eerste heeft de action een erg leuk aanbod aan designs. Hoewel ze allemaal zwart wit zijn zitten er toch veel verschillen in. Zo vind je quote’s, plaatjes maar ook bijvoorbeeld banners. Elk pakje bevat ook nog eens twee verschillende sticker vellen, en er zijn geloof ik 5 design totaal. Zelf heb ik 4 pakjes meegenomen, die er allemaal erg leuk uitzien!

Krassen maar

Maar naast dat het er leuk uit moet zien is het belangrijkste natuurlijk dat ze goed werken. De manier waarop ik ze het prettigste vind werken is door eerst je design uit te knippen. Vervolgens leg je heb op de goede plek neer en ga je eroverheen met het bijgeleverde stokje. Hierdoor laat het plaatje los van het plastic en blijft het op je papier plakken.

Verschillende resultaten

Toen ik ze de eerste keer uitprobeerde (zie foto’s) was ik erg tevreden. Ze werkten erg goed en alles kwam op het papier. Het leuke aan deze stickers is dat je ze veel minder ziet zitten dan je normale stickers. Het ligt er veel minder op, doordat het maar zo’n dun laagje is. Toch maakt het volgens mij wel heel erg uit wel papier je gebruikt. Op dit karton ging het namelijk heel eenvoudig. Echter toen ik het in mijn schrift wou gebruiken bleven er stukjes zitten op het plastic. Waardoor ik het niet netjes aangebracht kreeg. Zelf denk ik dat je dus iets steviger(?) papier nodig hebt om het goed te laten werken. Wanneer je papier hebt dat goed werkt is het echter een erg leuk product om te gebruiken. Zeker voor de prijs van €0.99.

 

Advertentie

9 gedachtes over “Review rub-on stickers Action

  1. buttydaantje zegt:

    Ik heb ze vorig jaar gekocht! Ik zie dat ze nu nieuwe hebben. Ik ben er over het algemeen wel tevreden over. Kwaliteit kan inderdaad beter, maar als je de juiste krasmanier hebt gevonden, is het prima te doen. Muntjes werken het beste vind ik!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s