Diy handlettering pakket maken

Handlettering PAKKETJES

Ik kwam ze al bij meerdere winkels tegen. Leuke pakketjes waarmee vol met producten om mee te handletteren. Super leuk en ook erg handig voor wanneer je bijvoorbeeld begint met handletteren. Want met een pakket heb alles in huis om mee te beginnen. Voor mijn Instaswap leek het mij wel leuk om een soortgelijk pakketje zelf te maken. 

Eigen pakket samenstellen

Ik besloot zelf een pakketje te maken omdat ik al best veel spullen thuis had liggen. Zo had ik eerder al bij de Wibra mooi papier, gift tags en stickers gekocht om op te handletteren. Daarbij kocht ik nog een fineliner, een krijtstift en ronde etiketten van de Action.

Groote aanpassen

Vervolgens verdeelde ik de spullen op zodat er een leuk pakket ontstond. Zo besloot ik van de a4 blaadjes er van elke kleur twee bij te doen. Hetzelfde deed ik bij de gift tags. Daarnaast voegde ik nog drie velletjes stickers toe. twee witte etiketten en 1 bruine craft stickers.

Insteekhoes gebruiken

Om alles in op te bergen pakte ik een a4 insteekhoes voor in een ringmap. Hiervan knipte ik de zijkant af waardoor ik een grote map kreeg· Ook leek het mij welk leuk om iets inspiratie mee te sturen door enkele eigen gemaakte producten. Hiervan maakte ik een los zakje.

Zelf aan te passen

Als laatste voegde ik alles samen en versierde ik het geheel. Zo voegde ik een label toe. En hiermee is je pakketje alweer klaar. Erg leuk om cadeau te doen aan iemand die nieuwsgierig is naar het handletteren. En je kan het precies zo aanpassen aan wat jij leuk vind. Ook leuk om bijvoorbeeld een setje te maken met een Ecoline brush pen, als je meer kleur wilt toevoegen.

Advertentie

5 gedachtes over “Diy handlettering pakket maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s