Creaevent Heutink Rijssen

(foto gemaakt door marjolein)

Wat is Heutink

Heutink, misschien ken je het nog wel van de spulletjes op je basisschool. Of misschien heb je er nog nooit van gehoord. het is in ieder geval een groot bedrijf dat veel (creatieve) materialen verzorgt voor bijvoorbeeld scholen en kinderopvang. Maar ook heeft Heutink een hobbywinkel, gevestigd in een plaatsje dicht bij waar ik woon. Super leuk, helemaal wanneer ze ook nog  eens een creaevents organiseren waarbij je voor een klein bedrak workshops kan volgen.  Ik besloot eens te gaan kijken wat dit inhield en vertel je vandaag wat ik er van vond. 

Workshop handletteren op een mok

Als eerste volgde ik een wokshop die gegeven werd door Liduin Schouten voor het merk Edding. in deze workshop kon je voor €7.50 zelf een mok handletteren. Zelf had ik dit nog nooit gedaan, maar was ik hier al wel een tijdje benieuwd naar. en ik moet zeggen dat ik meteen twee setjes met de stiften mee naar huis nam omdat ik het zo leuk vond om te doen. Ook de uitleg die we kregen bevatte er veel handige en bruikbare tips. Zeker een aanrader dus!

Workshop Handletteren met ecoline brush pen

Ook de tweede workshop was een aanrader. Dit was namelijk een workshop voor het handletteren met de ecoline stiften. Zelf had ik hier erg veel moeite mee maar in de workshop werden erg veel tips gegeven die mij zeker verder gaan helpen. Ook leuk was dat deze workshop werd gegeven door Marjolein van Marjoleinscreations. Ik volg haar namelijk al een tijdje omdat ze zulke mooie dingetjes maakt. Zo leuk om haar een keertje in het echt bezig te zien.

Advertentie

4 gedachtes over “Creaevent Heutink Rijssen

 1. henrike1976 zegt:

  Hey .. dat ziet er leuk uit .. ‘vroeger’ kwam ik regelmatig bij Heutink voor knutselmaterialen voor de zondagsschool. Nu woon ik er te ver voor weg om er heen te gaan.

  Like

  • acrealife zegt:

   Ja, het is een leuke winkel om eventjes door te lopen. Bij mij zit hij best dicht bij, maar moet zeggen dat ik er niet heel erg vaak kom. Koop bijvoorbeeld ook veel op beurzen en bij budget winkels.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s