Mijlpaalkaarten; Volg je mij al?

dsc_0548

Mijlpaal kaarten voor bloggers en youtubers

Jullie kennen waarschijnlijk allemaal Elise (elisedingen) en Anouk (nouk-san en postenpapier) wel. Zo niet kijk dan zeker even op hun blogs/ youtube kanalen. Maar wist je ook dat ze samen een set met kaarten uit hebben gebracht? Namelijk de mijlpaal kaarten voor bloggers & Youtubers. Superleuk, zeker toen ik hoorde dat ik een setje met deze kaarten heb gewonnen. Vandaag vertel ik meer over de kaarten. Ook heb ik er al eentje als voorbeeld gebruikt. dsc_0558

Wat is het?

Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze kaartjes gemaakt voor mensen die zelf een blog of YouTube kanaal hebben. Wanneer je hier namelijk mee bezig bent krijg je vaak te maken met verschillende mijlpalen. Vaak wil je deze mijlpalen wel delen, maar weet je niet goed hoe. Met deze kaartjes kun je makkelijk en leuk de mijlpalen delen op bijvoorbeeld je social media. En het leukste is dat je zelf de kaartjes kan invullen en versieren zoals jij leuk vind. Zo heb ik bijvoorbeeld het kaartje volg je mij al versierd met een leuke achtergrond en roze details. Superleuk omdat het zo ook nog heel erg persoonlijk blijft.

Volg je mij al?

Wisten jullie trouwens al dat ik ook op facebook, Pinterest en instagram te vinden ben. Nee, volg mij hier ook. Op die manier blijf je namelijk niet alleen op de hoogte van alles wat op mijn blog verschijnt. Maar hier zal ik ook steeds meer extra’s met jullie gaan delen!

Advertentie

2 gedachtes over “Mijlpaalkaarten; Volg je mij al?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s