Nieuw blogschema

nieuw-blogschema

Een (blog)rommeltje

Ik merkte de laatste tijd dat het bloggen mij wat lastiger af ging. In het begin van een nieuwe week ging het allemaal prima. Maar als er in het verloop van de week iets tussen kwam heb ik er meteen een puinhoopje van. Daarom wil ik iets nieuws gaan proberen. Ik wil namelijk in plaats van elke doordeweekse dag, om de dag gaan bloggen. Zo heb ik zelf meer overzicht doordat er dan niet ineens 5 blog artikelen achter elkaar zie staan.

Opnieuw organiseren en plannen

Dit laatste zorgde er bij mij heel erg vaak voor dat ik niet goed meer wist waar ik moest beginnen. Want in mijn hoofd moest ik nog zoveel verschillende dingen doen. Door er een dag tussen te laten zitten hoop ik dat ik iets meer ruimte voor mezelf weet te creëren. Vanaf Maart zul je dus elke even dagen van de maand een artikel zien verschijnen op Acrealife. Deze maand zal ik kijken hoe dit mij bevalt en of ik dit langer door zal zetten. Het betekend trouwens niet dat er op de oneven dagen nooit iets online zal komen. Het kan best zijn dat ik bijvoorbeeld eens een extra artikel online zet.

Advertentie

3 gedachtes over “Nieuw blogschema

  1. Pingback: Doelen April
    • acrealife zegt:

      Ja, merk nu al dat het meer rust geeft. Waardoor er meer ruimte ontstaat om creatief en nieuw ideeën uit te werken. Heb zoveel leuke plannen en ideeën, die zeker terug zullen komen op mijn blog!!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s