DIY enveloppen illusteren

Uitleg van de make en takes

Zoals jullie weten heb ik samen met Danielle (buttydaantje) op het creaweekend gestaan. Hier gaven we verschillende make en takes, die wij ook graag op onze blogs wilden delen. Daarom besloten wij om vanaf vandaag elke week een make en take met jullie te delen. Vandaag staat daarom in het teken van de make en take enveloppen. Ik laat je zien hoe je zelf op een eenvoudige manier enveloppen kan illustreren. Maar vergeet ook zeker niet op de blog van Danielle te kijken om er achter te komen hoe je enveloppen kan maken van oude tijdschriften en boeken!diy-envellopen-illustreren-1-2

Buiten de lijntjes kleuren

Bij het maken van deze enveloppen is het belangrijk om eerst de kleur toe te voegen. Wanneer je namelijk eerst de lijnen tekent is het best lastig om expres over de lijnen heen te kleuren. We hebben namelijk allemaal geleerd dat je vooral binnen de lijntjes moet kleuren. Echter zorgt juist de kleur buiten de lijntjes ervoor dat je een speels, waterverf effect krijgt.

diy-envellopen-illustreren-1-1

Niet te netjes werken

Het belangrijkste om voor deze enveloppen te onthouden is dat je niet te netjes moet werken. De lijnen mogen schets lijnen zijn, de letters hoeven niet heel netjes en de kleur is niet altijd perfect. Misschien een beetje gek, maar wanneer je dit herhaalt geeft het een super leuk effect.

diy-envellopen-illustreren

Meedoen make en takes

Ben jij geïnspireerd geraakt door dit artikel en lijkt het je leuk om live een make en take mee te maken. Dat kan, aankomend weekend zal ik deze en andere make en takes gaan geven op Creaweekend Hardenberg.

Vergeet niet mee te doen aan de valentijn winactie!!

Vergeten jullie niet mee te doen aan de valentijn winactie op Facebook en Instagram? Alleen vandaag maak je nog kans op het super leuke cadeaupakket.

Advertentie

3 gedachtes over “DIY enveloppen illusteren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s