Mijn gekregen Handlettering swap

handletteringswap-1-1

Toch nog meedoen

Enkele weken geleden zag ik bij Buttydaantje en Thediylife dat ze een handlettering swap gingen organiseren. Meteen was ik enthousiast, want hoe leuk is dat!! Na heel lang twijfelen besloot ik me toch niet op te geven, ik was immers nog maar net begonnen met het handletteren. Totdat ik een berichtje kreeg van Daniëlle of ik misschien een plekje kon opvullen. Er was namelijk iemand afgevallen en ze hadden hiervoor nog iemand nodig. Natuurlijk wilde ik dit wel, en zo begon ik met de handletteringswap. En wat een leuke swap was dit, vandaag deel ik met jullie mijn gekregen pakketje!.handletteringswap-1-2

Swap lijstje

Voor deze swap moest je 4 vaste items verwerken in je swap. Zo bestond elke swap uit een kaartje met persoonlijke boodschap, een rolletje washi tape, een fine liner en een kralenketting. Hiernaast kreeg je nog een lijst met items waarvan je er 6 moest uitkiezen voor in je swap. Hierop stonden items zoals gift tags, een poster etc. Wat ik heel erg leuk vond aan deze swap was dat er heel veel gedeeld is in de speciale facebook groep. Zo leuk om te zien waar anderen mee bezig zijn en hoe iedereen verschillend is. Zo zag je dat sommigen heel veel ervaring hadden en anderen net begonnen. Superleuk omdat het je zelf ook weer inspiratie kan geven.

Zou ik nog een keer meedoen

Ja ik vond dit echt een super leuke swap, en ik ben echt super blij met de cadeautjes die ik heb mogen ontvangen. Zou ik de volgende keer weer meedoen? Ja, ik zou zeker de volgende keer weer meedoen!! Al is het alleen maar om een reden te hebben om meer met het handletteren bezig te gaan, want wat is dat toch leuk!!

2 gedachtes over “Mijn gekregen Handlettering swap

Plaats een reactie