Creaweekend Gorinchem

creaweekend-g-1-1

Gezellig creatief dagje

Gisteren was het dan zover, ik stond samen met Danielle van buttydaantje op het creaweekend in gorinchem. Creaweekend had ons namelijk gevraagd of wij het leuk zouden vinden om make en takes te komen geven. En hoewel we het super spannend vonden (is voor ons beide de eerste keer), Zijn we super blij dat we ja hebben gezegd. Want wat was het gezellig en wat hebben we leuke mensen mogen ontmoeten!! Vandaag deel ik met jullie enkele foto’s en vertel ik mijn ervaringen. creaweekend-g-1-2

Gezellig aanschuiven

Wij gaven 3 verschillende make en takes. Zo maakten wij stickers, enveloppen en gift tags. We hadden dit eerst willen doen volgens een vast tijd schema, maar kwamen er al snel achter dat dit niet echt handig was. Daarom kon iedereen de rest van de dag gezellig aanschuiven, en in overleg de make en take naar keuze volgen. Heel erg leuk was ook dat de deelnemers zelf zo enthousiast reageerden. Zo leuk om anderen te kunnen inspireren en op deze manier live bezig te zijn!!

creaweekend-g-1-5 creaweekend-g-1-4

Alle leeftijden

Wat ik ook super leuk vond is dat jong en ouder samen de make en takes ging volgen. We hadden helemaal niet stil gestaan bij de leeftijden en dat ook kinderen mee konden doen. En dat terwijl ik dit juist super leuk vond en dit ook super goed samen ging. Het is ze leuk om bijvoorbeeld een moeder en dochter samen creatief bezig te zien!! Ook de make en takes pasten hier echt perfect bij, doordat ze eigenlijk heel makkelijk aan te passen waren. En wat werden er leuke dingen gemaakt!! Echt zo tof om anderen zo bezig te zien!

creaweekend-g-1-3

Voor herhaling vatbaar

Ik vond het echt geweldig om deze make en takes te kunnen en mogen geven. En het was ook zeker voor herhaling vatbaar! Sterker nog, ik zal heel binnenkort de make en takes ook ergens anders gaan geven. Houd hiervoor mijn social media en blog goed in de gaten. En vergeet natuurlijk ook niet mee te doen aan de 4 delige nieuwsbrief en bijbehorende winactie!!

Was jij ook aanwezig bij het Creaweekend? Zo ja welke leuke dingen heb jij allemaal gedaan, en wat vond jij ervan?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s