Creaweekend, meer info…

creaweekend-g

Het Creaweekend

Wauw, het is al bijna zover. Nog iets meer dan een week en dan staan wij op het Letter- & Papierstudio plein bij het Crea weekend in Gorinchem. Want 29 januari is het dan echt zover. dan ga ik samen met Danielle van Buttydaantje de hele dag make en takes verzorgen.  In de aankondiging hier op mijn blog gaf ik al een klein beetje informatie over wat we gaan doen. Maar vandaag vertel ik je nog net even ietsjes meer. 

De make en takes

Wij geven de hele dag door verschillende make en takes volgens onderstaand schema. Elke make en take zal bestaan uit twee onderdelen en duurt ongeveer drie kwartier. In deze drie kwartier geven we je natuurlijk uitleg maar ga je ook vooral zelf aan de slag met de materialen op tafel.  Je maakt dus meerdere creaties per make en take, en deze mag je naar afloop mee naar huis nemen. En wanneer je bij de eerste 50 deelnemers hoort krijg je van ons ook nog een leuk gevulde goodiebag mee naar huis.

Begin Eind Make & take (kosten €5,-)
10.15 11.00 Stickers
11.15 12.00 Enveloppen
12.15 13.00 Gift Tags
13.15 14.00 WINACTIE
14.15 15.00 Stickers
15.15 16.00 Enveloppen
16.15 17.00 Gift Tags

Nieuwsbrief en Winacties

Naast de make en takes kun je je ook de hele dag inschrijven voor de speciale,gezamenlijke nieuwsbrief. Je blijft dan niet alleen op de hoogte van al het leuks op onze blogs, ook krijg je hiermee de kans om mee te doen aan onze winactie! En trouwens over winacties gesproken, dit weekend maak je ook nog eens kans op een gratis kaartje voor de beurs. Het enige wat je hier voor moet doen is een berichtje achterlaten op bovenstaande foto op facebook of instagram.

 

 

Advertentie

3 gedachtes over “Creaweekend, meer info…

    • acrealife zegt:

      Ester wat een super lieve berichtjes!! Vond het ook echt super gezellig, zo leuk dat jullie zo enthousiast waren! Zag dat je ook een artikel erover had geschreven. Ga deze meteen eventjes rustig lezen, zo leuk!!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s