Nieuwe agenda en plan with me

plan-with-me-agenda-2017-week-03-1-3

Nieuwe agenda kiezen

Bij een nieuw jaar hoort ook een nieuwe agenda. Zelf ben ik best wel lastig als het om een agenda gaat. Ik wil een simple agenda die genoeg ruimte heeft voor het versieren. Maar ook een agenda waar ik genoeg ruimte heb om in te schrijven. toch wil ik ook liever niet dat hij te groot is. En de agenda moet er natuurlijk ook nog een beetje leuk uitzien… plan-with-me-agenda-2017-week-03

Hema agenda

Uiteindelijk heb ik gekozen voor deze agenda van de Hema. Het is een iets grotere agenda dan je standaard school agenda maar niet te groot. verder is hij lekker simpel met een gouden accent. Iets wat ik zelf heel erg mooi vind. Ook de kraft kleur is voor mij ideaal. Ik heb namelijk heel lang getwijfeld bij enkele hele mooie witte agenda’s. Echter wanneer je net zoals mij zoveel creatief bezig bent is wit niet zo handig. Een klein beetje inkt op je bureau en weg is het witte.

plan-with-me-agenda-2017-week-03-1-1

Rust in de pagina

Dan het versieren van de agenda. Dit keer koos ik voor mijn favoriete kleur mint groen gecombineerd met goud, beetje geïnspireerd op de plan video van elisedingen. Zelf vind ik het geheel heel erg leuk geworden.  Door het kleurgebruik is de pagina ook nog heel erg rustig gebleven. Iets wat ik wel fijn vind, dit zorgt bij mij altijd ook wel voor een rustig en opgeruimd hoofd.

plan-with-me-agenda-2017-week-03-1-2Vaste plakken voor afspraken

Ik probeer ook altijd vaste plekken te hebben voor terugkerende afspraken. Zo zet ik altijd mijn blog artikelen onder in het vakje en afspreken boven in. dit zorgt ervoor dat ik in 1 oogopslag kan zien of ik nog afspraken heb staan. Hoe plannen jullie eigenlijk? Versier jij ook je agenda? en heb jij vaste indeling voor je agenda?

Advertentie

10 gedachtes over “Nieuwe agenda en plan with me

  1. Mrs Curly zegt:

    Ik ben gek op de agenda’s van Hema! Ze zijn gewoon heel praktisch en mooi 😉 Hier ook een schoolagenda op zak… als 33-jarige met 3 rondrennende koters 😀 Maar is gewoon heel handig om al die schoolvakanties, lessenroosters enzo van de kindjes in te plannen 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s