Postvak in; snail mail tijd

kerstsnailmails-1-1

Incomming snail mail

In de afgelopen weken kreeg ik enkele super leuke kerst snail mails binnen. En hoewel kerst misschien allang over is en we al in het nieuwe jaar zitten kan ik het niet laten deze snail mails met jullie te delen. Deze snail mail hierboven bijvoorbeeld. Een super mooi gemaakte snail mail met meerdere laagjes. Helaas wat moeilijk op de foto te laten zien, maar echt prachtig gemaakt.  en dan die sneeuwpop en glitter gift labels, super schattig!

kerstsnailmails-1-2

So very lucky

En ook deze snail mail zag er echt prachtig uit. Misschien de minst “kerstige” van de drie maar daarom zeker niet minder mooi en leuk om te krijgen. Zelf vind ik hiervan de zwart witte achtergrond papiertjes van de snail mail erg leuk. oh, en natuurlijk de mooie metallic details  die in de snail mail zitten.kerstsnailmails-1-3kerstsnailmails-1-4

Snail mail boekje

En dan de snail mail van Danielle die jullie misschien wel kennen van de blog buttydaantje. Ook zij maakte een prachtige kerst snail mail. Super leuk vond ik de manier waarop deze bij elkaar was gebonden. Het openen was echt een feestje, zo vrolijk als deze snail mails er uit ziet.

kerstsnailmails-1-5 kerstsnailmails-1-6

Jaar vol snail mails en winnaar snail mail

Zoals je misschien wel begrijpt moest ik deze nog even met jullie delen. Mijn eerste ontvangen kerst snail mails. Ik weet nog goed dat ik vorig jaar in februari een oproepje deed in de hoop dat iemand zou reageren zodat ik het snail mailen eens uit kon proberen. En hier zitten we dan nog geen jaar verder en ik kan echt zeggen dat ik het snail mailen niet zou willen missen. Oh en vergeet ik nog bijna de winnaar van de snail mail winactie bekend te maken. KIMBERLY van harte gefeliciteerd jij hebt de snail mail gewonnen!! Als het goed is heb je een mailtje ontvagen van mij, en komt de snail mail snel jou kant op!

 

Advertentie

Een gedachte over “Postvak in; snail mail tijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s