Wibra kerst slingers

kerst-slinger-wibra-1-3

Slingers in interieur

Kerstversiering is de laatste jaren sterk veranderd. Waar je vroeger vaak alleen een kerstboom en een bloemstukje in huis had kun je nu kiezen uit honderden decoraties voor in huis. een van de dingen die je de laatste tijd veel terug ziet komen in het interieur zijn slingers. Mooie woonslingers die een kale muur net dat beetje extra geven. Vandaag laat ik je een budget kerst woonslinger zien van de Wibra

kerst-slinger-wibra

Pakket Wibra

Toen ik bij de wibra dit pakketje zag liggen wist ik al meteen waar ik deze wou ophangen. Deze slinger leek mij namelijk erg leuk onder mijn hertenkop van de Action die ik enkele jaren terug heb gekocht.

kerst-slinger-wibra-1-1

Inhoud van het pakketje

Wanneer je het pakketje opent is dit de inhoud. Je vind er twee verschillende soorten kaartjes. Eentje met gouden randen en ho ho ho en eentje met herten (of rendier) kopjes en gouden mini sterren.

kerst-slinger-wibra-1-2

Het design

Wat ik zo leuk vind aan deze slingers is dat het design niet zo opvallend is maar wel een kale muur opvrolijkt. Vooral door de gouden details geeft het de muur net iets extra’s. Zelf heb ik overigens niet alle sterren gebruikt zodat ik een iets kortere slinger kon maken.

kerst-slinger-wibra-1-3

Wat vind jij van woonslingers

Ja ik vind deze slingers super leuk staan. Wat vind jij van slingers in het interieur? Vind je het leuk of alleen iets voor bij verjaardagen?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s