Diy pakketje kersthuisjes Action

diy-pakket-kersthuisjes-1-1

DIY Donderdag in plaats van diy woensdag

Het artikel van vandaag is door persoonlijke omstandigheden iets later dan gepland. Maar ondanks dat het dan misschien geen DIY woensdag is heb ik toch nog een diy voor jullie. En wel eentje van een pakket van de Action. Een pakket waar ik al langere tijd naar uitkeek om hem te mogen maken, namelijk de kersthuisjes. diy-pakket-kersthuisjes-1-3

Knutselpakketje action

Dit is dus het pakket wat we gaan maken. Met het pakket zou je zelf je eigen mdf grachtenhuisjes kunnen maken. Het pakket beloofd hierbij dat het enige wat je in huis moet hebben lijm is. Je hebt dus geen schaar of andere spullen nodig om het in elkaar te zetten. Ideaal, maar klopt dit ook.

diy-pakket-kersthuisjes-1-1

Wat kun je ermee

Dat je naast lijm geen extra materiaal nodig hebt klopt. Alles zat ik het pakket en alle figuurtjes waren makkelijk uit te drukken. In het pakket krijg je namelijk enkele losse mdf plankjes in de vorm van de grachtenhuisjes. Vervolgens kun je de grachtenhuisjes bekleden met de uitgesneden papieren gevels waarna je de grachtenhuisjes kan gaan versieren.

diy-pakket-kersthuisjes-1-2

Mijn mening

Het versieren is erg eenvoudig. Je kunt de papiertjes er makkelijk uitdrukken en opplakken met het bijgeleverde 3d plakband. Wel hadden er van mij meer figuurtjes bij geleverd mogen worden. Dit omdat je dan meer variatie toe kon voegen aan de huisjes. Nu lijken al deze huisjes wel erg veel op elkaar. Maar dit is een persoonlijke voorkeur en het maakt het pakketje zeker niet minder leuk. want ik vond het wel een erg leuk pakketje om te maken.

Advertentie

2 gedachtes over “Diy pakketje kersthuisjes Action

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s