Kort artikel

herfst-decorZiekjes en extra artikel

Nog geen twee weken geleden schreef ik dat ik ging proberen elke doordeweekse dag een artikel klaar te hebben. Op donderdag zou er bijvoorbeeld een kaartjes artikel online moeten hebben gestaan en ook voor vrijdag had ik een artikel gepland staan. Helaas ging dat deze week niet zo goed omdat ik niet goed achter de computer kon werken doordat ik ziek was. Om het toch een klein beetje goed te maken hierbij een klein kort artikel. 

Mijn favoriete hoekje van het huis

Zoals jullie weten vind ik het erg leuk om mijn kamer te veranderen aan de seizoenen. Nu had ik voor de herfst hier nog niet veel van gedeeld terwijl ik wel meerder hoekjes heb waar ik toch wel erg blij van wordt. Mijn favoriete hoekje is dit hoekje. De hele kamer komt door dit hoekje namelijk bij elkaar door de combinatie van de hertjes, de pompoen, het roze en de gouden blaadjes. Ik weet niet eens waarom, maar ik vind het zo’n gezellig hoekje. Hebben jullie ook favoriete hoekjes in huis? En hoe decoreren jullie je huis/kamer?

Advertentie

2 gedachtes over “Kort artikel

  1. acrealife zegt:

    Haha, super lieve reactie. Echter is dit artikel van november🙊 en ben ik gelukkig al weer een heel tijdje beter. Maar dat van de kerstboom is erg herkenbaar hoor, vandaag alle “kerst” weggehaald uit mijn kamer. Is dan toch wel erg leeg ineens!!

    Like

  2. Romy zegt:

    Wat een heerlijk hoekje! Jammer dat je je ziekig voelt, hopelijk voel je je gauw weer wat beter! Ik heb opzich een favoriet hoekje op mijn kamer maar stiekem kan ik de kerstboom er niet uit doen (erg hé haha).

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s