Kruidvat DIY kerst; A closer look

kruidvat-hobby-kerst-1-1Betere bekijken..

Vanmorgen liet ik deze producten al snel zien ik een shoplog. Maar om je een iets betere indruk te geven laat ik hier enkele producten nog iets beter zien. Want wat zit er nou precies in een kaarten pakketje? En wat houd dat diy boek nou eigenlijk in. kruidvat-hobby-kerst-1-7

Het DIY Boek

Laten we maar meteen met het diy boek beginnen. In dit boek vind je van alles dat je zou kunnen gebruiken in een diy. Zo vind je er gift tags, vlaggetjes, stickers, geprint papier en kaartjes. Je hebt twee versies van dit boek, waarvan ik er eentje heb. Ik vind het een erg leuk boek met een prachtig design!kruidvat-hobby-kerst-1-3

Mini kaartjes

Dan de setjes met de mini kaartjes. In elke verpakking vind je 10 kleine kaartje met elk een ander design. en wat ik zelf super leuk vind is dat het best wel orginele designs zijn. Geen standaard rood, groen met goud dit keer maar juist vrolijke pastel kleurtjes.

kruidvat-hobby-kerst-1-4Mini kaartjes 2

Ook bij dit pakje met kaartjes is er geen gebruik gemaakt van de standaard combinaties. Deze serie bevat juist erg natuurlijke kleuren, mijn persoonlijke favoriet. de kaartjes zijn trouwens niet erg groot maar daarom juist ideaal in bijvoorbeeld een kerst snail mail. Of om te gebruiken bij het inpakken van cadeautjes.

kruidvat-hobby-kerst-1-6Papierblok kerst?

Dan de papier blokken. Bij dit eerste blok vind ik eigenlijk niet heel erg veel kerst terug. Ja je hebt één design met kerstbomen, maar de andere zijn ook buiten de kerst zeer goed bruikbaar. Maar dat maakt dit blokje niet minder leuk. Want de kleurtjes in combinatie met het folie effect maakt het tot een prachtig blok.

kruidvat-hobby-kerst-1-5Papierblok 2

Dit blok heeft voor mij iets meer kerst gevoel. Prachtige neutrale kleuren in combinatie met een mooie bronzen kleur folie. Zoals je misschien wel merkt ben ik enthousiast over de designs. Wat een pareltje voor niet al te veel geld!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s