Action Shoplog

Shoplog Action 1.2Weer naar de Action

Ja het is weer zover, ik ben weer eens naar de Action geweest. en zoals dat meestal gaat bij de Action kwam ik ook dit keer niet met lege handen naar buiten. Kijken jullie mee naar wat ik heb gekocht?Shoplog Action

Papier blokjes en gift tags

Als eerste kocht ik meerdere papier blokken. Zoals je waarschijnlijk wel weet houd ik van papier, vooral van papier met leuke designs erop. En laat de Action daar nou meer dan genoeg van hebben. Ook kocht ik twee setjes met gift tags. Twee kleine boekjes vol tags, hoe leuk is dat. Misschien dat ik hier nog wel een apart artikel over maak.

Shoplog Action 1.2

Kleine dingetjes

Verder kocht ik nog enkele losse dingetjes. Zoals dit super leuke etui, washi tape, herten kopjes en baby doekjes. Die baby doekjes gebruik ik trouwens voor het schoon maken/houden van mijn stempels. En voor het snel schoonmaken van verf op mijn tafel etc. Super handig om bij je te hebben.

Shoplog Action 1.1

Kaarten blokjes

Verder kocht ik nog enkele van deze boekjes. Deze boekjes zijn bedoeld om een kaart mee te maken. Maar ik gebruik ze vaak voor het maken van snail mail. Super leuk en simpel omdat het al voor je is uitgedrukt.

Advertentie

6 gedachtes over “Action Shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s