Shoplog Wibra, Xenos en Kruidvat

Shoplog Wibra, xenos en Kruidvat 1.2Hobbyspullen en opberg bakjes

Afgelopen week ging ik even met mijn moeder naar enkele winkels. Eigenlijk had ik niet heel erg veel nodig maar het leek mij leuk om eventjes te kijken voor enkele leuke spulletjes voor de #mysteryswap. Helaas kon ik hier nog niet echt iets voor vinden, wel vond ik enkele andere spulletjes.Shoplog Wibra, xenos en Kruidvat 1.1

Servetten en inpakpapier

Als eerste zag ik deze super leuke servetten. Bijna zonde om te gebruiken als servetten toch zo leuk. Dat ga ik daarom ook niet doen. Ik kocht deze servetten voor een diy. Ook kocht ik wat inpakpapier met cactussen erop.

Shoplog Wibra, xenos en

Heel veel bakjes

Toen besloot ik ook de Wibra nog even in te lopen en hier vond ik iets waar ik al een langere tijd op zoek naar was. Namelijk deze ladebakjes. Super handig voor in mijn bureau om alle spulletjes netjes en overzichtelijk te houden.

Shoplog Wibra, xenos en Kruidvat 1.2

Vrolijke zomerse korting

En dan het gene waar ik misschien nog wel het meest blij van werd deze super leuke spulletjes van de Kruidvat. Ik had deze al eerder zien liggen maar toen vond ik het nog net iets te duur. Nu ging er echter nog 50% korting van af. Hoe leuk zijn deze stickers, stempels en papiertjes..

5 gedachtes over “Shoplog Wibra, Xenos en Kruidvat

Plaats een reactie