Snail mail; Lemonade

Snail mail Esmee 1.2Bij gebrek aan zomer..

Ja, vandaag een nieuwe snail mail voor jullie. Een snail mail waarin ik heb geprobeerd de zomer iets terug te laten komen. Want een beetje zomer kunnen we wel gebruiken dacht ik zo!

Snail mail Esmee 1.1

Facebook groepen

Deze snail mail maakte ik voor Esmee, een meisje die een oproepje had geplaatst in een facebook groep voor snail mailers. Ik begon zoals gebruikelijk bij het uitzoeken van de papiertjes die ik wil gaan gebruiken. Hierna voegde ik de versiering er aan toe.

Snail mail Esmee 1.2

Elementen terug laten komen

En hierbij probeer ik een beetje een thema vast te houden in de snail mail. dit probeer ik door verschillende elementen terug te laten komen op verschillende plekken van de snail mail. Bijvoorbeeld deze gestempelde quote bij het plaatje op de voorkant. Snail mail Esmee 1.3

Verschillende papiertjes

Ook de papiertjes laat ik terug komen. Hier bijvoorbeeld eb ik op elke pagina gebruik gemaakt van de blauwe en gele papiertjes die ik had uitgekozen. Wat vinden jullie van deze snail mail, en versturen jullie wel eens snail mail?

Advertentie

5 gedachtes over “Snail mail; Lemonade

  • acrealife zegt:

   Dank je, Snail mailen is eigenlijk gewoon het versturen van post. Tegenhanger van de snelle mail contact van de laatste jaren. Meestal wordt met snail mailen leuke creatieve post gemaakt voor een ander samen met een leuke brief. Een soort penvriendinnen van vroeger eigenlijk met vaak creatief gemaakte post. Kijk ook eens op mijn blog bij het kopje snail mail alsje het leuk lijkt, dan zie je wat ik zoal verstuur en ontvang.

   Geliked door 2 people

   • Little Life zegt:

    Dankje voor het uit te leggen, nu ben ik echt helemaal mee. Ik zal zeker eens kijken naar al je snail mails, lijkt me leuk om te zien 🙂 !!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s