Incomming snail mail #3 Cute

Snail mail kleur1.3Buttydaantje, vrolijkheid

Vandaag weer een nieuw snail mail artikel. Dit keer met een snail mail gemaakt door iemand die zelf ook blogt, namelijk buttydaantje. Op haar blog vind je veel creatieve artikelen waaronder artikelen over snail mail. een super leuke blog waar ik regelmatig een kijkje op neem, super leuk daarom om een snail mail van haar te mogen ontvangen.

Snail mail kleur1.1

Vrolijkheid door de brievenbus

De snail mails die Danielle maakt hebben 1 ding met elkaar in gemeen en dat is dat ze er altijd super mooi en vrolijk uitzien. Op haar blog had ik meerdere snail mail voorbij zien komen en ook deze ziet er prachtig uit.

Snail mail kleur1.2

Nog meer vrolijkheid

En de vrolijkheid blijft niet bij de buitenkant. Wanneer je de brief opent zie je namelijk dit. Zo leuk gedaan, vooral dat konijntje is zo schattig!! In het zakje met het konijntje zaten ook nog eens super leuke stickertjes, zo lief.

Snail mail kleur1.3

Het gaat maar door….

Weer een beetje verder in de snail mail zie je dit. Een super lief briefje en een prachtig zakje met gouden hartjes. Prachtig versiert en super mooi in combinatie met de prachtige achtergrond.

Snail mail kleur1.4Verstopte vrolijkheid

En ook achter het envelopje heeft ze iets moois weten te stoppen. Alles bij elkaar een prachtige snail mail! Super leuk en vrolijk.

Advertentie

3 gedachtes over “Incomming snail mail #3 Cute

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s