Plan with me

Agenda 1.4Een beetje erg laat

Vandaag een artikel die al enkele weken geleden online had moeten komen. Een artikel die eigenlijk had moeten bestaan uit een video. Helaas is de video niet goed gelukt maar toch leek het me leuk om deze pagina uit mijn agenda met jullie te delen. Gewoon als inspiratie, niet lettend op de datum.

Agenda 1.3

Weer de Action stempels….

Eerder deelde ik de stempels van de Action al in een artikel en ook maakte ik er al meerdere leuke dingen mee. Toch ben ik nog lang niet op deze stempeltjes uitgekeken en gebruikte ik ze ook deze keer weer voor deze pagina.
Agenda 1.2

Groen met oranje

De kleuren die ik voor deze pagina heb gebruikt zijn kleuren die ik normaal niet zo snel gebruik. Groen en oranje zijn kleuren die ik vaak zelfs laat liggen. toch leek het me leuk om juist daarom deze kleuren te gebruiken. En ik moet zeggen dat ik de combinatie tussen de washi tape en de stempels erg leuk vind geworden.

Agenda 1.4

Stempels gebruiken

De stempels heb ik trouwens eerst afgedrukt op gewoon papier en daarna ingekleurd met fineliners. Vervolgens heb ik ze uitgeknipt en opgeplakt.dit zorgt ervoor dat de afdrukjes net iets beter opvallen dan wanneer je ze gewoon af zou drukken in de agenda zelf.

Wat vinden jullie van dit soort agenda artikelen. Zouden jullie dit vaker willen zien?

Advertentie

7 gedachtes over “Plan with me

 1. Els zegt:

  Heel leukgeworden !kan je alsjeblieft meerdere video’s of blogs plaatsen over wat je allemaal met stempels kan doen?Ik heb er heel wat omdat e er zo leuk uitzagen maar heb er nog niet veel mee gedaan omdat ik geen inspiratie heb!

  Geliked door 1 persoon

  • acrealife zegt:

   Komt zeker nog meer van op mijn blog. Ga nog laten zien hoe je zelf stickers en een agenda kan maken. Zoek ook zeker eens op mijn blog, heb al meerdere artikelen online staan met stempels erin!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s