Action stempelkussens

Action stempelkussens 1.1Stempelinkt

Wat zijn leuke stempeltjes zonder goede inkt om ze mee af te drukken? Liet ik eerder de stempels van de Action zien deel ik vandaag wat ik vind van de stempel inkt. Ben ik net zo enthousiast dan als met de stempels?

Action stempelkussens 1.3

Alle kleuren van de regenboog..

Als eerste de verpakking. Ik vind het er niet heel erg bijzonder uitzien, al vind ik de kleurtjes wel erg leuk bij elkaar gekozen. Deze stempelkussens worden namelijk verkocht in setjes van 6 inktkussens. De eerste twee rijtjes zijn dus een set en de laatste twee rijtjes eentje.

Action stempelkussens 1.2

Afdrukjes

Maar hoe zit het met de afdrukjes. Ik heb alle kleuren hier afgedrukt. Onder heb ik mijn eigen duurdere zwarte inkt (momento) gebruikt. Zoals je ziet zijn de kleuren niet super fel. Toch moet ik zeggen dat ik niet ontevreden was. Tuurlijk het is niet zo goed als de duurdere maar je kan er echt wel leuke dingen mee doen.

Action stempelkussens 1.1

Kleuren op zwart?

Hier zie je nog een keertje enkele kleuren. Ik was namelijk benieuwd hoe de kleuren het zouden doen op zwart papier. Vooral omdat er een witte kleur bij zat. De verschillende kleuren zie je bijna niet terug. De witte daarin tegen zie je wel, maar is ook niet super opvallend.

conclusie

Zoals ik al benoemde is het niet de beste inkt. toch voor een prijs van €0,89 heb je 6 leuke stempelkussens. Ze hebben genoeg inkt in zich en de meeste kleuren doen het gewoon goed.

Inmiddels heb ik mijn mening iets bijgesteld. Waarom en wat ik er nu van vind lees je terug in dit artikel: Action stempelkussens toch niet zo goed?

Advertentie

7 gedachtes over “Action stempelkussens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s