Action Stempels

Stempels Action 1.2Stempels, stempels en nog meer stempels

Gisteren zag je ze al voorbij komen in de shoplog, de Action stempels. Ik kocht meerdere setjes van deze op het eerste oog super leuke stempels. vandaag vertel ik wat ik ervan vind.

Stempels Action 1.1

Leuke designs

Als eerste zien de stempels er super leuk uit. Je hebt meerdere designs (nog veel meer dan ik heb)  en de designs zien er erg leuk uit. Zelf vind ik vooral de cactus stempels erg leuk en helemaal van nu. wat ook een voordeel is is dat de stempels goed uitgesneden zijn. Geen overtollig materiaal waardoor je rare hoekjes krijgt als je stempelt, erg fijn!Stempels Action 1.4

Afdrukjes

Maar hoe stempelen ze? Ik moet zeggen dat ze het verrassend goed doen. De afdrukjes komen goed over op papier en zien er goed uit. de lijnen zijn scherp, wat zwart moet zijn is redelijk goed zwart. Ik ben enthousiast!!

Stempels Action 1.2

Minpuntje

Het enige wat ik op kan merken is dat de voorkant bij veel stempels groter is dan de afdruk zelf. Natuurlijk niet heel erg maar toch een beetje jammer. dit maakt het namelijk iets lastiger om de stempel goed te plaatsten.

Stempels Action 1.3Klein verschil

Hier zie je het nog net iets beter. de vlaggetjes op de stempel zijn een stuk groter dan de afdruk. Jammer omdat het hierdoor bijvoorbeeld lastig is om ze mooi naast elkaar te stempelen. Maar voor de prijs van €0,95 vind ik het super leuke en goede stempels. Zeker aanraders als je van stempels houd!!

Heb jij deze stempels al gezien? en werd jij er ook zo enthousiast van?

Advertentie

15 gedachtes over “Action Stempels

  1. Pingback: Plan with me |
  2. Pingback: Favorieten April |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s