Shoplog Action, inpak feestje

Shoplog Action inpak feest 1.1Instaswapspring2016

Ja het is weer zo ver, de Instaswap is begonnen. Instaswap is het uitwisselen van cadeautjes met een onbekende via instagram. Je geeft je op via de site en krijgt een naam toegewezen voor wie je een pakketje maakt. Super leuk, en daar moet natuurlijk ook voor geshopt worden.

Shoplog Action inpak feest 1.1

Inpakken die handel

Een van de onderdelen van de instaswap is het leuk inpakken van je cadeautjes. en laat de Action daar nu super leuke spulletjes voor hebben. De kleine envelopjes waren €0.49, de tags €0.35, het lint €0.59, de strikjes €0.39 en de schaar kocht ik voor €0.39.

cadeautjes verzamelen

Ook ik kocht de houten hartjes als een cadeautje. Deze zijn namelijk super leuk bij een ander cadeautje dat ik had uitgezocht. de houten hartvormige krijtbord clips waren €0.74.

Shoplog Action inpak feest 1.2

Stempel setjes

En zoals altijd moest ik natuurlijk ook even bij de knutsel spullen kijken en hier hadden ze iets waar ik toch wel enthousiast van werd. Hier vond ik namelijk deze stempel setjes voor maar €0.95 per setje. Inmiddels heb ik ze ook getest en morgen vertel ik in een apart artikel wat ik er nu echt van vind.

Shoplog Action inpak feest 1.3

Alle kleuren van de regenboog

Naast dat ik de stempels vond zag ik ook deze stempelkussens liggen. Voor maar €0.89 krijg je 6 kleuren inkt. Ook deze ben ik aan het testen en zullen nog voorbij komen op de site

Advertentie

10 gedachtes over “Shoplog Action, inpak feestje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s