Favorieten Maart

Favorieten Maart 2016 1.2Beter laat dan nooit

Misschien een beetje (erg) laat maar vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien van de maand maart. Want deze maand heb ik ook weer erg leuke dingen ontdekt.

Favorieten Maart 2016 1.2

Favorieten Maart

Gekleurde fineliners van de Hema

De laatste tijd merk ik dat ik erg veel gebruik maak van deze gekleurde fineliners. Ideaal voor het plannen maar ook voor het snel maken van een (kleur) schets.

(Teken mee) Jojan vlogt

Ja het is meerdere keren terug gekomen op mijn blog maar een grote favoriet afgelopen maand was het youtube kanaal van Jojan vlogt. Zo leuk omte kijken en de teken mee serie zorgt er echt voor dat ik andere dingen doe. Bijvoorbeeld bij deze flamingo’s.

Tulp kaarsje van de blokker

De lente is denk ik mijn favoriete seizoen. Dit vrolijke kaarsje doet me meteen aan de lente denken. Vind hem zo vrolijk staan!

Favorieten Maart 2016 1.1Smalle washi tapjes

Deze smalle washi tapjes vind ik zo fijn! Ideaal voor in je agenda of in een bullet journall. Ze zijn niet te breed en je kunt er erg makkelijk een pagina mee opdelen en opvrolijken. Nu hadden ze erg leuke lente kleurtjes, erg leuk!

Snail mailen

Iets anders wat ik heel erg leuk vond was het snail mailen. Ik plaatste een oproepje in februari en deze maand heb ik meerdere snail mails verstuurd en ontvangen. En wat is dit leuk!! Lekker creatief bezig en andere mensen leren kennen. Zal binnenkort ook meerdere snail mail artikelen plaatsen waarin ik enkele snail mails laat zien.

Advertentie

2 gedachtes over “Favorieten Maart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s